Sesongavslutning av “Digi-forfatterintervju i landsbyen”, siste forfatter for helgen er Bård Nannestad

Femtiåttende forfatter ut i “Digi-forfatterintervju i landsbyen” er Bård Nannestad

Han er en norsk sykepleier og forfatter. Nannestad er oppvokst i Nittedal og bosatt i Arendal. Han er utdannet sykepleier og arbeider som psykiatrisk sykepleier.

 

Han debuterte i 2012 med romanen «Da Henrik Husten kom hjem» på forlaget Vigmostad og Bjørke. Ifølge forfatteren er ikke bokens handling selvbiografisk, men er inspirert av hans oppvekst i Nittedal. Romanen ble tildelt Sørlandets litteraturpris for 2013. I 2019 utga Nannestad romanen «Mannen som elsket livet». «Osloeventyr» ble utgitt senere samme år sammen med Christian Rene Wold.

 

Filmen kan streames på TV, PC, mobil og nettbrett. Den kan også høres som podkast, og har du noen spørsmål til forfatteren, legg gjerne igjen en kommentar etter å ha sett filmen.

 

© Bård Nannestad
© Simen Ingemundsen
© Digi-forfatterintervju i landsbyen (https://www.facebook.com/digiforfatterintervjuilandsbyen/?modal=admin_todo_tour)
© Boktimmy (www.boktimmy.blogg.no)

 

Se intervjuet her!

 

Det var siste intervju for sommeren, men ikke fortvil. Intervjuene blir liggende ute til november/desember, så dere kan se dem så mye dere vil.

Ta gjerne å abonnere på YouTube-kanalen!

 

Mvh. Simen «Boktimmy» Ingemundsen 

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top