Forlag: Korall forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: S.J. (Sharon) Bolton

 

Dato: 03.11.2016

 

Sider: 416

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

For en roman, for en spenning, for en handling og for en forfatter!

S.J. (Sharon) Bolton er tilbake. Like intens, men mer spennende. Romanen er spennende fra første til siste side. Dette er en sjokkerende, kompleks og dyp kriminalroman. Denne er virkelig til å anbefale!

“Roser er døde”, tar oss med på en nervepirrende litterær reise. Boken handler om Hamish Wolfe, som er dømt til livstid for å ha bortført og drept minst tre unge kvinner. Selv hevder han sin uskyld, og kontakter Maggie Rose, stjerneadvokat og bestselgerforfatter. Men hun er selektiv, og avviser først henvendelsene hans.

Dette fører til at hun begynner å snuse i saken. Er bevisene mot ham plantet, eller kan han lede politiet til åstedet? Til slutt går Maggie med på å treffe den beryktede fangen som ikke bare krever å bli renvasket, men også vil at hun skal skrive historien han.

Dette er en realistisk kriminalroman. En sterk, rørende og brutal roman. S.J. (Sharon) Bolton har raskt blitt en av Storbritannias mest hyllede krimforfattere. Hun har blitt nominert til en rekke priser. I denne kriminalromanen viser hun sitt talent som kriminalforfatter.

Jeg er meget imponert over hennes kriminalroman og har valgt å gi denne boken terningkast 5! Dypt spennende med en solid handling!

 

Bakside informasjon om boken:

“Hamish Wolfe er dømt til livstid for å ha bortført og drept minst tre unge kvinner. Selv hevder han sin uskyld, og kontakter Maggie Rose, stjerneadvokat og bestselgerforfatter. Men hun er selektiv, og avviser først henvendelsene hans. Så begynner hun å snuse i saken. Er bevisene mot ham plantet, eller kan han lede politiet til åstedet? Til slutt går Maggie med på å treffe den beryktede fangen som ikke bare krever å bli renvasket, men også vil at hun skal skrive historien hans”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Korallforlag.no. (2016). Roser er døde. Lokalisert 03.11.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top