Forlag: Korall Forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Lisa Gardner

 

Dato: 03.11.2016

 

Sider: 448

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Lisa Gardner, står bak flere spennende og brutale kriminalromaner. “Finn henne”, er en psykologisk thriller. En bok som virkelig får nakkehårene til å reise seg.

Boken handler om Flora Dane, som syv år tidligere opplevde en sadist sine grufulle handlinger. Hun ble bortført, holdt fanget i en trekiste og misbrukt over lang tid. Nå må D.D. Warren til bunns i hvem denne kvinnen er blitt.

Spørsmålet til Flora er om hun enda er offer, eller en utspekulert og nådeløs hevner? Dette er en sterk, solid, intens, dyp og psykologisk kriminalroman. Garder tar oss med på en litterær reise.

“Finn henne”, er imponerende krim. Lisa regnes som en av USAs største krimforfattere, og en gjenganger på toppen av New York Times’ bestselgerliste. Bøkene hennes er trykket i over 22 millioner eksemplarer og utgitt i 30 land.

Jeg har valgt å gi Lisas nye kriminalroman terningkast 5! Dette er en bloddryppende thriller, med sterke og brutale beskrivelser og formuleringer. Boken handler om kidnapping, å leve i fangenskap og hvordan konsekvensene blir etter å ha blitt satt fri. Lisa er dyktig i beskrivelsene og mestrer det hun skriver og tematikken. Spenningen holdes oppe fra første til siste side.

 

Bakside informasjon om boken:

“D.D. Warren har aldri møtt et offer som Flora Dane. For syv år siden overlevde Flora Dane en sadists grufulle handlinger. Hun ble bortført, holdt fanget i en trekiste og misbrukt over lang tid. Nå må D.D. Warren til bunns i hvem denne kvinnen er blitt. Er hun fremdeles offer, eller en utspekulert og nådeløs hevner?”

 

Med hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Korallforlag.no. (2016). Finn henne. Lokalisert 03.11.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top