“Høydeskrekk” er en roman som setter dype spor i deg som leser!

Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Skrekk/Kriminalroman

 

Forfatter: Michelle Paver

 

Sider: 224

 

Dato: 10.01.2018

 

Kilde: E-Bok

 

Selve anmeldelsen:

“Høydeskrekk” er en ekstremt spennende kriminalroman som setter dype spor i deg som leser. Michelle Paver har laget en grøssende, skremmende, sjokkerende og eventyrlig roman, som for kan gi deg som leser frysninger. “Høydeskrekk” er en drivende god kriminalroman som virkelig bør leses.

Leserne blir med til Himalaya i 1935. Fem engelskmenn setter ut fra Darjeeling, fast bestemt på å erobre det hellige fjellet Kangchenjunga. Men mot kan bare ta dem et stykke på vei og fjellet er ikke deres eneste fiende. Ettersom vinden løyer, vokser angsten. Høydesyke. Redslene som kan oppstå i ekstrem høyde. En fortid som kommer for en dag. Og noen ganger, kan ikke engang sannheten redde deg.

Michelle Paver byr på lettlest underholdning, spenning og dramatikk i verdensklasse. I “Høydeskrekk” tar forfatteren leserne med tilbake til 1935. Paver byr på en dyster, brutal og intens handling. Forfatteren har med “Høydeskrekk”, skrevet en ny form for krim. Der Paver byr på en solid blanding av skrekk, grøss, eventyr og spenning. Det er lett å bli revet med i handlingen. Språket er ikke komplisert, og gjør derfor denne romanen til en lettlest pageturne. “Høydeskrekk” er en puls sprengende kriminalroman, som holder spenningen oppe fra første til siste side. Dette er en leseopplevelse du virkelig bør unne deg.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Himalaya, 1935. Fem engelskmenn setter ut fra Darjeeling, fast bestemt på å erobre det hellige fjellet Kangchenjunga. Men mot kan bare ta dem et stykke på vei – og fjellet er ikke deres eneste fiende. Ettersom vinden løyer, vokser angsten. Høydesyke. Redslene som kan oppstå i ekstrem høyde. En fortid som kommer for en dag. Og noen ganger, kan ikke engang sannheten redde deg.”

 

Med januar hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2018). Høydeskrekk. Lokalisert 10.01.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top