Uhyggelig spenning lagt til 1918!

Forlag: Vigmostad & Bjørke

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Jan Boris Stene

 

Dato: 23.08.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Helt siden Jan Boris Stene debutert med «Nådegiveren» i 2015, har han fascinert sine lesere med særdeles god og stø kunnskap, samt troverdige skildringer av begynnelsen av 1900 tallet. I år er Stene aktuell med sitt tredje Falkener og Wilberg mysterium. «Lucifers fall» er en hårreisende, uhyggelig, dyster og nervepirrende kriminalroman som virkelig kan anbefales.

Handlingen i «Lucifers fall» er lagt til sensommeren 1918. Da bringer en hensynsløs morder død og fordervelse til Trondheim. Flere av byens ledende borgere tas av dage på grotesk vis. Privatoppdager Falkener og hans følgesvenn doktor Wilberg følger sporene til en av byens eliter, der skjelettene i skapene er mange. Uhyggen brer seg hvem blir neste offer? For å stanse de bestialske drapene, må Falkener og Wilberg først finne ut hvorfor morderen begår ugjerningene.

«Liker du Sherlock Holmes, ja da vil du elske Jan Boris Stene utgivelser.»

— Simen Ingemundsen

Jan Boris Stene tar i «Lucifers fall», leserne med på et underholdende, dramatisk og historisk eventyr med Falkener og Wilberg i hovedrollen. Et mysterium som er såpass spennende og fengende, at den er vanskelig å legge fra seg når en først har startet å lese. Med «Lucifers fall» viser Stene at han har talent som forfatter. Forfatteren beskrivelser karakterene og miljøet på en såpass forbilledlig måte at en kan føle tilstedeværelse i handlingen. Jeg håper Jan Boris Stene kommer til å gi ut flere kriminalromaner, for skrive, ja det kan han!

 

Mitt terningkast av boken:

—5

 

Bakside informasjon om boken:

«Sensommeren 1918 bringer en hensynsløs morder død og fordervelse til Trondheim. Flere av byens ledende borgere tas av dage på grotesk vis. Privatoppdager Falkener og hans følgesvenn doktor Wilberg følger sporene til en av byens eliter, der skjelettene i skapene er mange.

Uhyggen brer seg hvem blir neste offer? For å stanse de bestialske drapene, må Falkener og Wilberg først finne ut hvorfor morderen begår ugjerningene.»

 

Med høst hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2018). Lucifers fall. Lokalisert 23.08.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top