Forlag: LIV Forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Anne Gro Gulla

 

Dato: 29.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Sommerfuglringen”, er en velskrevet debutroman fra Anne Gro Gulla. Dette er en kriminalroman som byr på spennende, realistiske og brutale skildringer og beskrivelser. Den handler om den prisen og de konsekvensene som kommer av å følge sin egen vei. Forfatteren har skrevet en ekstremt spennende kriminalroman, som anbefales!

Boken handler om Liv, som er en nyansatt sjefen ved Kenyatta’s Childrens Home i Nairobi endelig har en fridag, baner safarijegeren Frank seg inn i livet hennes. Etter å ha brutt ut fra den trange Vestlandsdalen, er hun ivrig etter å starte sitt nye liv i kretsen rundt Frank og den fargerike Mama Cortez som tar i mot henne med åpne armer. Men isteden for å finne kjærlighet og tilhørighet, blir Liv kastet inn i en brutal diamantsmuglerliga. Hun blir tvunget til å ta beslutninger som får konsekvenser over mange landegrenser og generasjoner. Alt Liv står igjen med flere tiår senere, er sine hemmeligheter, erfaringer og en ring formet som en sommerfugl.

Bortgjemt som pasient på Madserudhjemmet i Oslo, kommer vestkantfruen Sara inn i livet hennes. Med sin åpenhjertighet og søken, får hun Liv til å øse av sin kostbare livsvisdom. Men noen hemmeligheter burde forblitt begravd. Livene deres blir ubønnhørlig knyttet sammen av Liv sine betroelser.

Anne Gro Gulla debuterer med en varm, sterk, dramatisk, skremmende, realistisk og brutal kriminalroman. “Sommerfuglringen”, er spennende fra første til siste side. Forfatteren tar oss med på en kunnskapsrik, mystisk og fengende reise. Dette er et litterær mesterverk som byr på en gripende, varm og kaotisk handling. Anne Gro Gulla’s debut roman er en prakt roman. Gleder meg virkelig til fremtidige utgivelser av Anne.

Jeg har valgt å gi “Sommerfuglringen”, terningkast 6! En rå, brutal, sterk og imponerende debut!

 

Bakside informasjon om boken:

“Når Liv, den nyansatte sjefen på Kenyatta’s Childrens Home i Nairobi endelig har en fridag, baner safarijegeren Frank seg inn i livet hennes. Etter å ha brutt ut fra den trange Vestlandsdalen, er hun ivrig etter å starte sitt nye liv i kretsen rundt Frank og den fargerike Mama Cortez som tar i mot henne med åpne armer. Men isteden for å finne kjærlighet og tilhørighet, blir Liv kastet inn i en brutal diamantsmuglerliga. Hun blir tvunget til å ta beslutninger som får konsekvenser over mange landegrenser og generasjoner. Alt Liv står igjen med flere tiår senere, er sine hemmeligheter, erfaringer og en ring formet som en sommerfugl.

Bortgjemt som pasient på Madserudhjemmet i Oslo, kommer vestkantfruen Sara inn i livet hennes. Med sin åpenhjertighet og søken, får hun Liv til å øse av sin kostbare livsvisdom. Men noen hemmeligheter burde forblitt begravd. Livene deres blir ubønnhørlig knyttet sammen av Liv sine betroelser.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Forlagshusetivestfold.no. (2016). Sommerfuglringen. Lokalisert 30.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top