Rå spenning på høyt nivå!

Forlag: Juritzen forlag

 

Sjanger: Thriller

 

Forfatter: Lisbeth Pettersen

 

Sider: 336

 

Dato: 14.11.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

«La meg ikke huske» er Lisbeth Pettersens debut som skjønnlitterær forfatter. Dette er en innmari rå thriller. Vi snakker 336 sider med nervepirrende spenning på høyt nivå. Den griper fatt i deg som leser og drar deg inn i en grøssende og skremmende handling som er vanskelig å avslutte før siste setning er lest.

Leserne blir kjent med klimaforsker Nina Berger. Hun er 41 år og våkner på Ullevål sykehus med hukommelsestap. Det hele er et resultat etter en kollisjon. Når hun kommer hjem, finner hun leiligheten endevendt, men ingenting er stjålet.

Tre menn blir bedøvet, kidnappet og våkner opp innestengt i en kjeller. Christian Falchner og Georg Moen er finanstopper, Bjørn Gran er sjef for oljeselskapet Noroil.

Vil Nina få hukommelsen tilbake slik at hun kan stå opp mot det som truer henne? Vil de tre mennene i kjelleren bli reddet?

Jeg vil faktisk dra det så langt å si at Lisbeth Pettersen fort kan bli vårt kvinnelige svar på Jo Nesbø. For en mer leken og spennende debut skal en lete lenge etter. Forfatteren har skrevet en thriller som gir deg frysninger langt ned over ryggen. Leserne blir kjent med en sterk kvinne og en truet maktelite. Når jeg leste forfatterens mørke, brutale og intense beskrivelser fikk det hjertet mitt til å slå kjappere. Hennes måte å skildre karakterene og miljøet er såpass troverdig at en nærmest kan føle tilstedeværelse i dette særdeles sjokkerende universet. Lisbeth Pettersen har servert en toppers thriller som bør befinne seg i de fleste krim – elskende leseres hjem. Jeg gleder meg allerede til neste bok.

 

Mitt terningkast av boken:

—5

 

Bakside informasjon om boken:

«KLIMAFORSKER NINA BERGER, 41 år, våkner på Ullevål sykehus med hukommelsestap etter en kollisjon. Når hun kommer hjem, finner hun leiligheten endevendt, men ingenting er stjålet.

Tre menn blir bedøvet, kidnappet og våkner opp innestengt i en kjeller. Christian Falchner og Georg Moen er finanstopper, Bjørn Gran er sjef for oljeselskapet Noroil.

Vil Nina få hukommelsen tilbake slik at hun kan stå opp mot det som truer henne? Vil de tre mennene i kjelleren bli reddet?»

 

Med høsthilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Juritzen.no. (2018). La meg ikke huske. Lokalisert 14.11.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

3 thoughts on “Rå spenning på høyt nivå!

  1. Hei på deg du har kjempefin blogg vil du se på diktene mine ❤️ Å hjerne følge meg på Min vei 😊 du har verdens fineste blogg eit godt innlegg ❤️ Ha ein fin dag videre😊 vil du følge diktene mine på ferden 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top