Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Mary Higgins Clark

 

Dato: 19.02.2017

 

Sider: 288

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Som tiden går” er en ny kriminalroman fra Mary Higgins Clark. Dette er en skremmende realistisk roman. Forfatteren byr igjen på sjokkerende, brutale og spennende skildringer og beskrivelser. “Som tiden går” handler om en mystisk drapssak og jakten etter å finne sin familie. Dette er en intens kriminalroman, som virkelig kan anbefales.

Denne romanen handler om TV-journalist Delaney Wright. Hun er i ferd med å bli stjerne etter hun begynner å dekke en sensasjonell drapssak. Wright burde være over seg av begeistring, men hennes gryende ønske om å finne sin biologiske mor opptar det meste av tankene. Når hennes venninne Alvirah Meehan og hennes ektemann Willy tilbyr seg å se nærmere på mysteriet knyttet til hennes fødsel, avdekker de en sjokkerende hemmelighet.

Mary Higgins Clark har med boken “Som tiden går”, skrevet en realistisk og troverdig kriminalroman. Det er tydelig at forfatteren har hentet inspirasjon fra virkeligheten. Hennes beskrivelser og skildringer er troverdig. “Som tiden går” er en litterær godbit. Den er spennende fra første til siste side. Mary Higgins Clark viser igjen sitt talent som forfatter. Dette er en mystisk roman. Leserne finner ikke løsningen før slutten av romanen.

Jeg har valgt å gi denne mystiske og sjokkerende kriminalromanen, terningkast 5! Mary Higgins Clark har igjen laget en velskrevet roman, som er fengende gjennom 288 sider. Denne kriminalromanen kan virkelig anbefales.

 

Bakside informasjon om boken:

“TV-journalist Delaney Wright er i ferd med å bli stjerne etter hun begynner å dekke en sensasjonell drapssak. Hun burde være over seg av begeistring, men hennes gryende ønske om å finne sin biologiske mor opptar det meste av tankene. Når hennes venninne Alvirah Meehan og hennes ektemann Willy tilbyr seg å se nærmere på mysteriet knyttet til hennes fødsel, avdekker de en sjokkerende hemmelighet.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Som tiden går. Lokalisert 19.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top