Forlag: Vigmostad & Bjørke

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: M. J. Arlidge

 

Dato: 09.02.2017

 

Sider: 434

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Er du med på leken”, er fjerde kriminalroman i serien om Helen Grace. M. J. Arlidge har skrevet en roman, som får nakkehårene til å reise seg fra første setning. Dette er en realistisk, skremmende, sjokkerende og spennende roman.

Romanen handler om at det midt på natten lyser flammene fra tre branner opp himmelen. Det utelukkes fort at det skulle være snakk om en tragisk tilfeldighet.

For etterforsker Helen Grace er flammene et varsel om en menneskelig ondskap hun aldri hittil har møtt. Pyromani er fryktinngytende nok, men dette handler om noe mer om nøye planlagte mordbranner.

M. J. Arlidge viser igjen sitt talent som forfatter. “Er du med på leken”, er en litterær godbit. Dette er enda et skremmende og realistisk møte med Helen Grace. Romanen er spennende fra første til siste side. Forfatteren skildrer og beskriver handlingen på en sjokkerende og troverdig måte. Den holder spenningen oppe fra første til siste side.

Jeg har valgt å gi bok nummer 4 av serien om Helen Grace, terningkast 5! Et litterært mesterverk!

 

Bakside informasjon om boken:

“Midt på natten lyser flammene fra tre branner opp himmelen. Det utelukkes fort at det skulle være snakk om en tragisk tilfeldighet. For etterforsker Helen Grace er flammene et varsel om en menneskelig ondskap hun aldri hittil har møtt. Pyromani er fryktinngytende nok, men dette handler om noe mer – om nøye planlagte mordbranner. Men hva er sammenhengen? Hva er det som driver gjerningspersonen? Og hvem blir neste offer?”

 

Med spennende hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2017). Er du med på leken. Lokalisert 09.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top