Drivende god svensk krim!

Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Ninni Schulman

 

Sider: 496

 

Dato: 26.10.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Ninni Schulman er aktuell med den dramatiske, hårreisende og drivende gode kriminalromanen “Velkommen hjem”. Schulman er svensk og har tidligere skrevet fire velskrevne romaner. Siden hun debuterte med “Jenta med snø i håret” i 2011, har hun skrevet flere spennende og fengende kriminalromaner

“Velkommen hjem” begynner med at Magdalena Hansson får en invitasjon til jublieumstreff med sin gamle klasse. Det er sensommerdag og de skal spise og hygge seg. Sammen skal de gå spøkelsesvandring i skogen. Akkurat slik de gjorde da de gikk i niende klasse. Men kvelden utvikler seg i en tragisk retning.

Det dramatiske og tragiske utfallet resulterer i at en av festdeltakerne blir funnet myrdet. Dagen etter blir enda en person fra klassen funnet død på Hotell Monica. Hva er motivet, og finnes det flere i klassen som er i fare.

Ninni Schulman skriver på en drivende god og fengende måte. “Velkommen hjem” er en ubehagelig, mystisk og gripende leseopplevelse. Forfatteren holder spenningen oppe fra første til siste side. Den er vanskelig å legge fra seg når en først har begynt å lese. “Velkommen hjem” er en nervepirrende, intens, brutal og spennende kriminalroman. Gjennom handlingen i “Velkommen hjem” blir leserne godt kjent med karakterene. Ninni Schulman viser igjen sitt solide talent som forfatter.

Dette er en svensk krimforfatter jeg virkelig ser fram til å følge videre. Har du ikke lest noe av Ninni Schulman ennå har du virkelig noe å se fram til.

 

Mitt terningkast av boken:

–4

 

Bakside informasjon om boken:

“En sensommerdag får Magdalena Hansson invitasjon til jublieumstreff med sin gamle klasse. De skal spise, hygge seg og gå spøkelsesvandring i skogen. Akkurat som de gjorde i niende klasse. Men kvelden utvikler seg i en tragisk retning. En av festdeltakerne blir funnet myrdet. Dagen etter blir enda en person fra klassen funnet død på Hotell Monica. Hva er motivet, og finnes det flere i klassen som er i fare?”

 

Med høst hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

CappelenDamm.no. (2017). Velkommen hjem. Lokalisert 26.10.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top