Hårreisende spenning samlet mellom to permer!

Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Lisa Gardner

 

Sider: 400

 

Dato: 26.10.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Lisa Gardner regnes for å være en av USA’s største krimforfattere. “Rett bak deg” er hennes nyeste utgivelse på norsk. Igjen viser Gardner sitt solide talent som krimforfatter. Dette er en nervepirrende, psykologisk og hårreisende thriller som virkelig kan anbefales!

“Rett bak deg” handler om en ung gutt, og hva han gjør for å beskytte sin søster mot deres voldelige far.

Det er åtte år siden tragedien og de to søsknene møtes igjen. Tretten år gamle Sharlah er i ferd med å bli adoptert av FBI-agent Pierce Quincy. Gutten som beskyttet søsteren sin for åtte år siden, dukker opp igjen i forbindelse med et dobbeltdrap på en bensinstasjon. Det er en ung mann har gått berserk der med skytevåpen. Mannen er fortsatt på frifot, dette fører til en intense jakt på skyldige. Kan det være broren til Sharlah? Pierce vet ikke om adoptivdatteren nå er i fare. Han må beskytte henne. Men fra hvem?

Lisa Gardner har med “Rett bak deg”, skrevet en realistisk og eksplosiv kriminalroman. I kjent Gardner stil byr hun på brutale, dystre og psykologiske elementer. “Rett bak deg” inneholder intense og heftige skildringer og nervepirrende og gripende beskrivelser. Når en har begynt å lese denne kriminalromanen, er den vanskelig å legge fra seg. Dette er som nevnt en bok som virkelig kan anbefales!

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Hva gjør en ung gutt for å beskytte søsteren mot deres voldelige far?

Åtte år etter tragedien møter vi de to søsknene igjen. Tretten år gamle Sharlah er i ferd med å bli adoptert av FBI-agent Pierce Quincy. Gutten som beskyttet søsteren sin for åtte år siden, dukker opp i forbindelse med et dobbeltdrap på en bensinstasjon, der en ung mann har gått berserk med skytevåpen. Mannen er fortsatt på frifot, og slik starter den intense jakten. Kan det være broren til Sharlah? Pierce vet ikke om adoptivdatteren nå er i fare. Han må beskytte henne. Men fra hvem?”

 

Med høst hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

CappelenDamm.no. (2017). Rett bak deg. Lokalisert 26.10.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top