Forlag: Vigmostad & Bjørke

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Jeffrey Archer

 

Dato: 09.02.2017

 

Sider: 479

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Men timen kommer”, er roman nummer 6 i Cifton-krøniken. Jeffrey Archer har igjen laget en velskreven og spennende roman. Det nest siste bindet, starter med et selvmordsbrev. For Harry og Emma Clifton, Giles Barrington og Lady Virginia er dette brevet ødeleggende. Dette er en skremmende og sjokkerende fortsettelse.

Romanen handler om Giles. Han må bestemme seg for om han vil trekke seg fra alle politiske verv og forsøke å redde kvinnen han elsker, Karin, fra jernteppet.

Lady Virginia risikerer å gå konkurs, og ser ingen vei ut av de økonomiske problemene sine. Men så blir hun presentert for Cyrus T. Grant III fra Louisiana!

Sebastian Clifton er nå direktør for Farthings Bank og arbeider døgnet rundt. Livet hans blir brått mer kaotisk når han faller for Priya, en nydelig indisk jente som foreldrene alt har besluttet skal gifte seg med en annen. Og rivalene hans er fortsatt innstilt på å ta over banken han er sjef for.

Harry Clifton er oppsatt på å få Anatoly Babakov løslatt fra fangeleiren i Sibir. Men så skjer det noe helt uventet – noe som ingen av dem hadde kunnet forutse.

Dette er overraskende fortsettelse. Bok nummer 6 i serien er ren lese magi. Forfatteren byr på skremmende beskrivelser og spennende skildringer. Denne romanen er et litterært mesterverk. Forfatteren serverer en godbit av en roman. En magisk fortsettelse på 479 sider. Archer skaper leseglede og en kan virkelig glede seg til siste bind.

Jeg har valgt å gi denne romanen, terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Men timen kommer starter med et selvmordsbrev. For Harry og Emma Clifton, Giles Barrington og Lady Virginia er brevet ødeleggende. Giles må bestemme seg for om han vil trekke seg fra alle politiske verv og forsøke å redde kvinnen han elsker, Karin, fra jernteppet. Men er Karin virkelig forelsket i ham eller er hun en spion? Lady Virginia risikerer å gå konkurs, og ser ingen vei ut av de økonomiske problemene sine. Men så blir hun presentert for Cyrus T. Grant III fra Louisiana!

Sebastian Clifton er nå direktør for Farthings Bank og arbeider døgnet rundt. Livet hans blir brått mer kaotisk når han faller for Priya, en nydelig indisk jente som foreldrene alt har besluttet skal gifte seg med en annen. Og rivalene hans er fortsatt innstilt på å ta over banken han er sjef for. Harry Clifton er oppsatt på å få Anatoly Babakov løslatt fra fangeleiren i Sibir. Men så skjer det noe helt uventet – noe som ingen av dem hadde kunnet forutse.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2017). Men timen kommer. Lokalisert 09.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top