Forlag: Publica forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Geir Asbjørn Molland

 

Sider: 326

 

Dato: 03.05.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Geir Asbjørn Molland har laget en velskrevet roman med politietterforsker Bernhard Mohn i rollen. I “Ondskapens sæd” er det flere merkelige og rituelle drap som skal etterforskes. Dette er en hårreisende, dramatisk og brutal kriminalroman som virkelig kan få nakkehårene til å reise seg.

“Ondskapens sæd” handler om en flyktningepike som kommer til Norge. Hun forsvinner i løpet av det første døgnet. Hvor ble hun av, og hva er det som har formet henne når hun dukker opp igjen som sexfiksert og moden kvinne noen år senere.

Leserne blir med på eventyr med politietterforsker Bernhard Mohn som har flere merkelige og rituelle drap å etterforske, og på ny krysses hans og Oscar Grevstads veier. Jeger og storbonde Oscar Grevstad får også nye utfordringer i livet når ektefellen Lisa blir alvorlig syk.

 

Min konklusjon av boken:

“Ondskapens sæd” handler om en flyktnings pike som som kommer til Norge. I løpe av de første dagene forsvinner hun. Ingen vet hvor hun befinner seg, men hun dukker opp igjen som sexfiksert og moden kvinne noen år senere.

Geir Asbjørn Molland har skrevet en skremmende realistisk roman. Tittelen i seg selv gjør romanen ekstra spennende og en får lyst til å lese boken. Det er lenge siden jeg har funnet en roman der tittelen gir så mye frysninger som denne. Både forsiden og tittelen får meg som leser lyst til å begynne å lese.

Forfatteren byr på hårreisende spenning allerede fra første side. Leserne blir med på eventyr med politietterforsker Bernhard Mohn. Han har flere merkelige og rituelle drap å etterforske.

Dette er en brutal, dramatisk og intens kriminalroman som virkelig gir deg frysninger. “Ondskapens sæd” er til tider langtrukken, men byr på troverdige skildringer og beskrivelser. Forfatteren byr på en dyster og mystisk handling som virkelig får deg til å tenke.

Geir Asbjørn Molland beskriver miljø og karakteren i romanen, slik at leserne føler tilstedeværelse. En litterær godbit som en virkelig kan glede seg til å lese.

 

Mitt terningkast av boken:

–4

 

Bakside informasjon om boken:

“En flyktningepike kommer til Norge, og forsvinner i løpet av det første døgnet. Hvor ble hun av, og hva er det som har formet henne når hun dukker opp igjen som sexfiksert og moden kvinne noen år senere? Politietterforsker Bernhard Mohn har flere merkelige og rituelle drap å etterforske, og på ny krysses hans og Oscar Grevstads veier. Jeger og storbonde Oscar Grevstad får også nye utfordringer i livet når ektefellen Lisa blir alvorlig syk.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Publica forlag. (2016). Ondskapens sæd. 326 sider

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top