Forlag: Tigerforlaget

 

Sjanger: Humor

 

Forfatter: Knut Axel Gulbrandsen

 

Sider: 127

 

Dato: 03.05.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Ute etter 299 grunner til å dra på smilebåndet. Knut Axel Gulbrandsen har med “299 grunner til å ikke gå på jobben”, laget en rikt illustrert bok som inneholder lettlest humor fra først til siste side.

Gulbrandsen’s bok inneholder flere tegninger som virkelig får deg i godt humør. Dette er en innholdsrik og humoristiske bok, fullstappet med morsomme påfunn fra folk som ikke ønsker å gå på jobb.

Forfatteren har gjennom sitt arbeid som salgssjef med personal-ansvar, hentet inspirasjon fra sine ansatte.

Småsjuk, fysen på en hjemmedag eller komme litt seinere på jobb. Dette er bare noen av grunnene som er presentert i denne 127 sider lange humor boka. Dette er 299 grunner til å smile og le. Du som leser, kommer til å kose deg med denne boken.

I starten irriterte Axel seg over at de ansatte kom for seint eller ikke møtte opp på arbeid, men etter hvert begynte han å se det morsomme i det. Han startet å samle på de artigste, rareste og mest absurde grunnene.

“299 grunner til å ikke gå på jobben” er resultatet av de ansattes artigste og rareste grunnene til å la være å arbeide. Dette er en samling av flere grunner til å skulke arbeidet.

 

Min konklusjon av boken:

Knut Axel Gulbrandsen har laget en velskreven bok, fullstappet med humor. “299 grunner til å ikke gå på jobben” er boken for deg som føler for å la være å gå på jobb.

Gjennom illustrasjoner, tegner forfatteren et bilde av bokens flere situasjoner. Dette er en oversiktlig bok delt inn i flere sjangre. Blant annet den klassiske grunnen, hjemmekontor og den forbannede bilen. Gulbrandsen har skrevet en artig og lettlest bok.

Forfatteren har brukt sine erfaringer fra sitt arbeid som salgssjef med personalansvar. Boken inneholder inspirasjon fra de ansattes tekstmeldinger gjennom flere år.

Gulbrandsen presenterer gjennom 127 sider, de beste og rareste grunnene å slippe unna arbeid med. Flere av grunnene er absurde og latterlige.

Den kan virkelig anbefales. En av de morsomste bøkene jeg har lest på lenge.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Har du blitt småsjuk? Eller er du bare litt fysen på en hjemmedag eller komme litt seinere på jobb? Da er dette boka for deg! Knut Axel Gulbrandsen har jobbet i en årrekke som salgssjef med personal-ansvar.

I starten kunne han irritere seg over at ansatte kom for seint eller ikke møtte opp på arbeid, men etter hvert begynte han å se det morsomme i det. Han startet å samle på de artigste, rareste og mest absurde grunnene. Her er resultatet – en samling med de 299 beste grunnene for å skulke unna! Men vær forsiktig – sjefen din kan også ha kjøpt denne boka!”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Tigerforlaget. (2017). 299 grunner til ikke å gå på jobben. 127 sider

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top