En fantastisk og humoristisk bok!

Forlag: Pitch forlag

Sjanger: Humoristisk litteratur

Forfatter: Geir Schau

Sider: 104

Kilde: Innbundet

Geir Schau, som er kjent fra Morgenklubben med Loven & Co, har skrevet en humoristisk julebok på 104 sider. Forfatteren selv omtaler at den er "Fin å ha på ramma når ribba ska ut".

Dette er virkelig en humoristisk godbit av de sjeldne. Gjennom 104 får du rå og hysterisk humor. Med komiske illustrasjoner er boken noe du virkelig bør anskaffe deg. Anbefales virkelig.

"Geirs juleevangelium", er juleboken som kan få deg til å le i flere timer. Boken inneholder blant annet historien om at, det skjedde i de dager at det gikk ut et bud fra sveiser Augustus at all verdens folk skulle skrives inn i Mandal. Hver og en tok de med seg sin steintavle og dro til seters for å gjøre seg fete.

Geir har også laget julekalenderen for deg som trenger å smile og hygge deg fram mot julaften. Dette er boken for enhver leser. En litterær reise som inneholder vakre, humoristiske og overdrevne julefortellinger.

Geir tar oss med på en poetisk, gal og hysterisk litterær reise. Boken inneholder også spørsmål og svar.

Forfatteren har skrevet en bok du virkelig kommer til å ha glede av. Dette er en 104 sider lang humoristisk tur inn i Geir poetiske og humoristiske univers. En godbit av de sjeldne og til tider grov. Skal du spise ribbe i julen, passer den som forfatteren selv skrev, på ramma.

Geir Schau har skrevet en bok du virkelig bør anskaffe deg. Klar terningkast 5 fra meg! Julen blir bedre med Geirs juleevangelium.

Bakside informasjon om boken:

"Det skjedde i de dager at det gikk ut et bud fra sveiser Augustus at all verdens folk skulle skrives inn i Mandal. Hver og en tok de med seg sin steintavle og dro til seters for å gjøre seg fete.

«Hvem er det som tramper på min bro?» spurte skattefuten.

«Drit og dra og ta denne kråka,» sa de farende.

Geir Schau, kjent fra Morgenklubben på Radio Norge, har på sitt vis skrevet seg inn i de norske juletradisjoner. Her er det noe for enhver smak!

Les "Geirs juleevangelium" og mange andre kjente og kjære julefortellinger i denne poetiske og vakre boken. Vet du for eksempel hva som skjer når grevinnen og hovmesteren går opp trappa? Og hva har egentlig Rødhette og Josef og Maria med hverandre å gjøre?

Dette er tvers igjennom galskap – og hysterisk morsomt. Jula blir aldri den samme igjen!"

Med bokhilsen

Kilder:

Pitch forlag. (2016). Geir Juleevangelium. Lokalisert 10.12.2016

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

2 thoughts on “En fantastisk og humoristisk bok!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top