En håndbok for voksne

AnstendighetForlag: Spartacus Forlag

 

Sjanger: Humor/Sakprosa

 

Forfatter: Stine Marie Schmedling

 

Sider: 87

 

Terningkast: 6

 

Format: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Endelig er den perfekte håndboken for voksne her, oppskriften på hverdagslige problemer. Stine Marie Schmedling sin debut “Anstendighet”, er en fantastisk og unik veiledning til voksenlivets opp- og nedturer. Gjennom illustrasjoner og kunnskap, får leserne servert morsom, dramatiske og alvorlig dilemmaer innen tema som “Metoo” og stjeling, for å nevne noen. Dette er en utgivelse som jeg har savnet på det norske bokmarkedet, og endelig er den skrevet, jeg måtte nesten klype meg i armen for å se om det virkelig var sant det kom en slik bok i høst. Forsiden kan se litt kjedelig ut, men innholdet er verd bruken av tid og bruken av penger. For du skal lete lenge, for å finne en så lettlest og kort bok. Her får en ekstremt mye kunnskap, komprimert til en tynn godbit.

“Anstendighet” er en 87 siders fengende, medrivende og underholdende leseopplevelse. Forfatteren tar opp flere gode poeng, og presenterer dem på en altoppslukende og engasjerende måte. Dette er læren om voksenlivet, og en bok de unge bør lese. Da er de mest mulig forberedt på det kompliserte livet, som ligger foran å venter på dem.

Dette er veiledningen, dette er hjelpen og dette er oppskriften for å ta de moralsk riktige valgene i nær framtid. “Anstendighet” er en bok de fleste bør ha i bokhyllen, for da blir livet enda bedre, tro meg. Så folkens, gjør dere selv en tjeneste, kjøp denne boken, for Stine Marie Schmedling har svaret på livets mange problemer. Så ikke nøl et sekund, skaff dere “Anstendighet”, og gled dere til 87 sider med morsom, alvorlig og underholdende lesetid.

 

Vaskeseddel informasjon om boken:

“Gått på trynet? Mista det moralske kompasset på fredagspilsen med jobben og finner det ikke igjen? Dikta opp ei litta reiseregning?

Her er hjelpen for deg som kan trenge litt vennlig veiledning i situasjoner som krever stødige moralske valg. Valg som for de fleste av oss virker helt åpenbare. Men som det vel ofte har vist seg at norske ledere, politikere og tillitsvalgte likevel ikke har klart å treffe.

Håndboka er også for deg som har blitt usikker på hvordan det er greit å oppføre seg på fest og på jobb etter #metoo og som vil smuglese deg til litt anstendighet. Du kan bare si at den er til en venn når du kjøper den.

Værsågod. Vi er glad for å kunne hjelpe.”

 

Med god bokhøst hilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Spartacus.no. (2019). Anstendighet. Lokalisert 15.09.2019 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top