Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Gert Nygårdshaug

 

Dato: 30.10.2016

 

Sider: 384

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

Gert Nygårdshaug er blitt mer eller mindre en legende inne norsk krim. I høst er han aktuell med ny Fredrik Drum bok. Om drap, mysterier og UFO. “Budbringeren”, er uten tvil en av høstens mest spennende kriminalromaner. En bok de fleste litteratur interesserte bør få med seg.

Et drap skjer i Hessdalen og det oppstår et UFO mysterium, dette blir en stor sak for Skarphedin Olsen!

Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen nyter middag med sin nevø Fredric Drums på en populær gourmetrestaurant. De skal på en etterlengtet fisketur til Hessdalen, en dal også kjent for merkelige lysfenomener noen mener er UFO’er. Utenfor restauranten hører de et skudd, og de finner restaurantens siste gjest, skutt, liggende på fortauet.

Den drepte er en anerkjent forsker som har tilbragt den siste tiden i Hessdalen. Dette vekker etterforskning i både Skraphedin og Fredrik. Slik utspiller Gerts nye spenningsbok seg.

Nygårdshaug har skrevet en spesiell kriminalroman. Den er spennende, dyster, mystisk, urovekkende og kunnskapsrik. UFO har det aldri blitt skrevet norsk krim om. Romanen er imponerende skrevet og du kan glede deg til å lese denne thrilleren.

Gerts nye spenningsbok har jeg valgt å gi terningkast 5! Holder spenningen oppe fra første til siste side. En bok du virkelig bør lese!

 

Bakside informasjon om boken:

“Et drap – UFO-mysteriet i Hessdalen – en sak for Skarphedin Olsen! Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen nyter en bedre middag på nevøen Fredric Drums gourmetrestaurant, men gleder seg mest av alt til en etterlengtet fisketur til Hessdalen, en dal også kjent for merkelige lysfenomener noen mener er UFO’er. Utenfor restauranten hører de et skudd, og de finner restaurantens siste gjest, skutt, liggende på fortauet. Etter hvert viser det seg at den drepte er en anerkjent forsker som har tilbragt den siste tiden i Hessdalen. Og da – mot sin vilje – blir Olsen beordret til å etterforske saken, og fisketuren blir spolert.»”

 

Med spennende bokhilsen

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Budbringeren. Lokalisert 30.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top