En ungdomsroman om usikker kjærlighet!

Forlag: Vigmostad Bjørke

Sjanger: Ungdomsroman

Forfatter: Monika Steinholm

Kilde: Innbundet

"Nærmere kommer vi ikke", er en sterk og viktig ungdomsroman om kjærlighet. Forfatteren bak boken "Fuck verden", er tilbake igjen med enda en sterk bok om det å være menneske, ungdom og forelsket. Jeg er meget imponert over Monikas fortellerglede. Dette er en bok barn i alle aldre bør lese.

Ungdomsromanen handler om Jens, som er redd for å drite seg ut. Han er redd for vann og redd for blod. Edor er sammen med Beate, øver på nye skatetriks, bader naken sammen med Celia og svømmer lengre ut enn han burde. Det eneste Edor er redd for, er måten Jens får det til å krible i magen på.

Dette er en rørende, sterk og altoppslukende roman om kjærlighet, vond og fantastisk på én gang. Romanen tar for seg kjærlighet alle kan kjenne seg igjen i.

Jeg er imponert over Monika og hennes forteller glede. Hun er dyktig og klarer å vekke tanker rundt forelskelse, kjærlighet og kjærlighets sorg i denne romanen.

Monikas bok "Nærmere kommer vi ikke", har jeg valgt å gi terningkast 4! En meget god bok, men til tider langtrukken. Men Monika har gjort et godt arbeid i å inkludere alle menneskegrupper og dekker de fleste følelser i denne romanen.

Jeg gleder meg allerede til neste bok av Monika!

Bakside informasjon om boken:

"Jens er redd for å drite seg ut, redd for vann og redd for blod. Edor er sammen med Beate, øver på nye skatetriks, bader naken sammen med Celia og svømmer lengre ut enn han burde. Det eneste Edor er redd for, er måten Jens får det til å krible i magen på. En roman om altoppslukende kjærlighet, vond og fantastisk på én gang. En kjærlighet alle kan kjenne seg igjen i, enten de er homo, streite, bi eller bare litt på skrå."

Med en kjærlig hilsen fra Boktimmy

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2016). Nærmere kommer vi ikke. Lokalisert 30.10.2016 på Internett vigmostadbjorke.no

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top