“Fun facts”, på høyt plan!

Forlag: Font Forlag

Sjanger: Faktabok

Forfatter: John Lloyd, James Harkin og John Mitchinson

Kilde: Innbundet

Endelig er skaperne bak BBC – suksessen "Quite Interesting", tilbake med enda en helsprø og morsom faktabok. Dette er den tredje boken i serien, propp full av kunnskapsrik fakta. Dette er en interessant reise inn i informasjonens verden. Det er til tider vanskelig å la være å le av denne absurde gjengen bak 1343 fantastiske og spenstige fakta. Dette er en bok du virkelig bør ha i bokhyllen.

Nå slipper du å lete fram fakta på Internett, for med denne boken finner du kjapt fram til informasjonen du trenger for å imponere. Passer for folk i alle aldre og er virkelig en nyhet du bør anskaffe deg.

I denne boken får du blant annet vite at 2,8 millioner amerikanske hunder går på antidepressive og at orkideer kan få jetlag. Du blir også kjent med at hjernen til en katt kan lagre 1000 ganger mer informasjon enn en iPad!

WOW, er det sant? Spør du kanskje, men i denne boken får du svaret.

"1343 fantastisk fakta", er en sprø, kunnskapsrik, interessant, spennende og imponerende faktabok om ting du ikke viste. Denne boken har jeg valgt å gi terningkast 5.

Du blir klokere, gladere og mer kunnskapsrik etter å ha lest denne boken. Så den anbefales på det sterkeste!

Bakside informasjon om boken:

"Tredje bok i den bestselgende faktabokserien fra gjengen bak BBC-programmet Quite Interesting.

Visste du at 2,8 millioner amerikanske hunder går på antidepressiva … at orkideer kan få jetlag … eller at hjernen til en katt kan lagre 1000 ganger mer informasjon enn en iPad?

Teamet bak det populære britiske TV-programmet Quite Interesting har videreført sitt store prosjekt om å samle kuriøse (og iblant svært unyttige) fakta – til ellevill begeistring for lesere over hele verden. De redefinerer vår allmennkunnskap og kaster nytt lys over spørsmål som har plaget filosofer, forskere og fulle menn på pub til alle tider."

Men en litterær hilsen fra Boktimmy!

Kilder:

Fontforlag.no. (2016). 1343 fantastiske fakta. Lokalisert 31.10.2016 på Internett http://fontforlag.no/utgivelser/fritid-og-underholdning/186/1343-fantastiske-fakta-9788281693845.html

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top