Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Erotisk roman

 

Forfatter: Audrey Carlan

 

Dato: 30.10.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Endelig er bind nummer 3 av 4 kommet og vi følger Mias erotiske reise videre. “Calendar Girl”, er blitt et fenomen som har tatt av i de fleste land. Vi har blitt kjent med Mia som kjemper sin kamp mot å nedbetale gjelden til faren sin. Derfor søker hun eskorte jobber for å hjelpe sin far som kun har et år å betale det han skylder.

Du finner anmeldelsene av de forrige bindene på: http://m.boktimmy.blogg.no/erotiskroman.html

I bind tre, følger vi Mia gjennom månedene Juli, August og September. I bind fire kommer Oktober, November og Desember måned.

Boken “Besatt” tar oss med på en litterær reise

I Juli, blir Mia sendt til Miami, i August drar hun til Texas og i September går turen til Las Vegas.

Boken startet med at hun i Juli, får en rolle i en sexy musikkvideo med hiphopartisten «Latin Lov-ah».

Texas står for tur i August måned, der skal hun fremstå som den forsvunne søsteren til styrtrike Maxwell Cunningham. Noe som ikke er enkelt.

Neste måned, drar Mia i hui og hast hjem til Las Vegas hvor faren ligger for døden. Menneskene hun elsker utkjemper desperate kamper på hver sine måter.

Dette fører til at hun vil gjøre alt for å hjelpe sin far.

Dette er blitt en spennende, søt, dyster, sjokkerende og oppvekkende bokserie. En serie som har nærmest vokst seg større enn “Fifty Shades of Gray”. Jeg er meget imponert. Hvert bind har sin skjerm. Om du enda ikke har kastet deg over serien, så har du virkelig noe å glede deg til. Passer perfekt for deg over 18 år.

Bind 3, har jeg valgt å gi terningkast 5. Den holder enda oppe spenningen og er like varm som de forrige. Slutten får deg til å glede deg til neste bind. En åpen slutt som går mot slutten. Så skaff deg serien, så skal jeg love deg at du blir grepet.

Gled deg til bind 4!

 

Bakside informasjon om boken:

“I JULI blir Mia sendt til Miami, hvor hun får en rolle i en sexy musikkvideo med hiphopartisten «Latin Lov-ah». Han har en vanvittig utstråling og danser som en gud … Mia reiser til Texas i AUGUST, der skal hun fremstå som den forsvunne søsteren til styrtrike Maxwell Cunningham. Oppdraget burde vært enkelt, men hemmeligheter fra fortiden avsløres og forandrer hele Mias verden. I SEPTEMBER reiser Mia i hui og hast hjem til Las Vegas hvor faren ligger for døden. Menneskene hun elsker utkjemper desperate kamper på hver sine måter, og Mia vil gjøre absolutt alt hun kan for å hjelpe dem.”

 

Med en varm hilsen

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Besatt. Lokalisert 30.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top