Lattermild humor fra første til siste side!

Forlag: Gyldendal forlag

Sjanger: Humor

Forfattere: Tore Sagen, Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim

Sider: 288

Kilde: Innbundet

 

Klar for en 288 sider med reinspikket latter. Tore, Steinar og Bjarte serverer en humoristisk bok av de sjeldne! Dette er boken du ikke vil angre på!

“Radioresepsjonens 169 Dilemmas”, er årets morsomste bok. Vi blir bedre kjent med Radioresepsjonens programledere og de serverer humor fra første linje.

De fleste dilemmaene besvares, mens noen må du selv tenke deg til. Dette er boken for hytteturer, bli kjent leker og flere timers underholdning i godstolen. 

Boken er skrevet etter spalten «Dilemmas», som er et fast innslag i Radioresepsjonen. Noe som er blitt et av NRKs mest populære radioprogrammer det siste tiåret. 

Det er ingen tvil om at Bjarte Tjøstheim og brødrene Tore og Steinar Sagen, engasjerer leserne med sine mest absurde dilemmaer. I tillegg til de 169 dilemmaene er topplister presenter. Boken inneholder også intervjuer og bilder. De fleste dilemmaene vil du selv kjenne deg igjen i! For hva velger du: Aldri mer dusje, eller alltid måtte dusje med moren din?

Boka inneholder flere av de morsomste, rareste og vanskeligste dilemmaene diskutert over radioen. Du kan ikke la vær å dra på smilebåndet. Boken inneholder veiledning i hva som er gode dilemmas og forord fra hver av Radioresepsjonens medlemmer.

Dette er boken du ikke vi gå glipp av! Jeg har valgt å gi boken terningkast 6!

God humoristisk ide! Skaff deg et eksemplar, du vil ikke angre!

 

Bakside informasjon om boken:

“Spalten «Dilemmas» er et fast innslag i Radioresepsjonen, et av NRKs mest populære radioprogrammer siste tiår.

Med denne lattervekkende boka vil Bjarte Tjøstheim og brødrene Tore og Steinar Sagen at leserne skal engasjeres av resepsjonistenes svar på de mest absurde dilemmaer, men også at folk selv skal diskutere. Hvorfor drive med quiz når man kan drøfte «dilemmas»?

Boka inneholder de morsomste, rareste og vanskeligste dilemmaene diskutert i radioklassikeren. Men Radioresepsjons-gutta tilbyr også veiledning i hva som er ingrediensene i gode dilemmas, og hvordan man bør tilnærme seg dem. Med på kjøpet får leseren også bonusspor i form av tre ulike forord, intervjuer med faste innsendere, samt håndplukkede lister fra Tore, Steinar og Bjarte.

Bjarte Tjøstheim og brødrene Steinar og Tore Sagen leder det populære NRK-programmet Radioresepsjonen, som har tiårsjubileum høsten 2016.”

 

Med humoristisk bokhilsen fra BOKTIMMY!

 

Kilder:

Gyldendal.no. (2016). Radioresepsjonens 169 dilemmas. Lokalisert 26.10.2016 på internett http://www.gyldendal.no/Fakta-og-dokumentar/Humor-og-underholdning/Radioresepsjonens-169-dilemmas

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top