"Fiasko er suksessens mor - til glede, inspirasjon og ettertanke" av Leif Arild SteenFIASKO ER SUKSESSENS MOR:

Forfatter: Dreyer Bok

 

Sjanger: Selvhjelpslitteratur/Humor

 

Forfatter: Leif Arild Steen

 

Illustert: Jens Flesjå

 

Sider: 175

 

Terningkast: 5

 

Dato: 22.03.2020

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Leif Arild Steen har medvirket i flere utgivelse opp igjennom, men i 2018 kom hans helt egen bok “Fiasko er suksessens mor” på Dreyer Bok. Dette er en velskreven, morsom og inspirerende bok, rett og slett en tvers igjennom god bok. Den er bygget opp på en strukturell måte, og det brukes et språk som er lett å forstå til og med for den som har lese- og skrivevansker. Jeg synes dette er en forbausende god bok, som er proppet full av kunnskap, slik leserne kan lære. Den er lettlest, og jeg mener familier bør lese denne høyt for hverandre, og jeg synes også lærere bør ha denne på pensumlisten, for det er viktig at barn og ungdommer lærer om dette temaet. Leserne får et innblikk i flere av livets fiaskoer, og hvordan du skal beherske livet nedturer og oppturer. Dette er en oppskrift bok fra a til å, full av glede, inspirasjon og ettertanke.

Forfatteren beskriver temaet på en livlig måte, og skildrer hvordan leseren skal takle livets mange elendige opplevelser. For de fleste mennesker har både motgang og medgang i livet. Mens vi soler oss i glansen av medgangen, prøver vi ofte å skjule motgangen. I vårt prestasjonssamfunn har vi tilegnet oss en misforstått frykt for å feile. Dette er en glimrende bok, med flotte illustrasjoner av Jens Flesjå. “Fiasko er suksessens mor” er boken full av humor, drama og alvor, til inspirasjon for de som vil endre livet, og som vil unngå tabber og feil i livet. Den får deg i utrolig godt humør, sånt finnes det få selvhjelp-bøker som gjør. De fleste bør ha denne boken i sin hylle, den bør være i alles hjem, for den er svært bra skrevet og utrolig nyttig. En selvhjelp-bok jeg har, og vil kommer til å få mye bruk for i framtiden. Så dette er virkelig en forfatter du bør sjekke ut, og lese tidligere utgivelser fra, for er det noe Leif Arild Steen kan, så er det humor, og han er like mye en læremester som en humorist. Så denne vil garantert endre livet ditt, og ditt syn på andres liv. Så gled dere til å lese denne godbiten, for dette er litteratur av de sjeldne.

 

PS: Jeg hadde Leif Arild Steen under årets andre Litterære pubtreff på Landsbypubben.

 

Bakside informasjon om boken:

“De fleste mennesker har både motgang og medgang i livet. Mens vi soler oss i glansen av medgangen, prøver vi ofte å skjule motgangen. I vårt prestasjonssamfunn har vi tilegnet oss en misforstått frykt for å feile. I denne boken brukes både humor og alvor for å inspirere til å endre vår oppfatning av tabber og feil. Fiasko kan nemlig være suksessens mor.”

 

Med vårlig hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Dreyer bok. (2018). Fiasko er suksessens mor. Lokalisert 22.03.2020 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top