Forlag: Bazar forlag

 

Sjanger: Ungdomsroman/Spenning

 

Forfatter: Laini Taylor

 

Dato: 19.01.2017

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“Støv og Stjerneskinn”, er en ekstremt spennende og underholdende fortsettelsen på Laini’s roman serie for ungdom. Dette er en åndelig dødslek mellom engler og demoner. En intens og sjokkerende bok.

Romanen handler igjen om kunststudenten og monsterlærling Karou. Hun har funnet svarene hun søkte. Nå vet hun hvem hun er og hva hun er. Men med denne kunnskapen kommer en annen sannhet frem. Hun har elsket en fiende, han sviktet henne og en hel verden måtte bøte for det.

Laini Taylor gir oss en ekstremt spennende, intens, sjokkerende og skremmende fortsettelse der “Mørk engel” slapp. I denne boken må Karou bestemme seg for hvor langt hun er villig til å gå for å hevne sitt folk.

Fylt av skjønnhet, kjærlighet, hemmeligheter og vanskelige valg forteller “Støv og stjerneskinn”, historien om Karou og Akiva. De befinner seg på hver sin side av en gammel krig som nå våkner til live igjen og Karou må bygge en monsterhær i et land som består av støv og stjerneskinn.

Taylor byr med “Støv og Stjerneskinn”, på dystre, kreative og spennende beskrivelser og skildringer. Dette er en ungdomsroman som er språklig sterk. Forfatteren byr på et fiktiv univers som inneholder et kjærlighets forhold mellom engel og djevelen. Laini Taylor har laget en velskrevet, underholdende og skremmende roman for ungdom. Jeg har valgt å gi roman nummer to i serie om Karou, terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Kunststudent og monsterlærling Karou har funnet svarene hun søkte. Nå vet hun hvem hun er og hva hun er. Men med denne kunnskapen kommer en annen sannhet frem. Hun har elsket en fiende, han sviktet henne og en hel verden måtte bøte for det.

I den åndeløst spennende fortsettelsen på Mørk engel må Karou bestemme seg for hvor langt hun er villig til å gå for å hevne sitt folk. Fylt av skjønnhet og umulig kjærlighet, hemmeligheter og vanskelige valg forteller Støv og stjerneskinn historien om Karou og Akiva. De befinner seg på hver sin side av en urgammel krig som nå våkner til live igjen og Karou må bygge en monsterhær i et land som består av støv og stjerneskinn.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Bazarforlag.no. (2015). Støv og Stjerneskinn. Lokalisert 19.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top