Forlag: Bazar forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Sara Gruen

 

Dato: 19.01.2017

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Ved vannkanten”, er enda en sterk, dramatisk og romantisk historie fra forfatteren bak “Vann til elefantene”. Sara Gruen har igjen laget en velskrevet roman. Dette er en realistisk og solid fortelling samlet mellom to permer.

Forfatteren har skrevet en roman om Madeline Hyde. Hun er en ung sosietetskvinne fra Philadelphia, følger motvillig med ektemannen og deres beste venn til det skotske høylandet på jakt etter sjøormen i Loch Ness. Samtidig som et virkelig monster, Hitler, fører krig mot de allierte. I den lille landsbyen har lokalbefolkningen ikke annet enn forakt for de privilegerte nykommerne.

Maddie blir overlatt til seg selv på den isolerte kroa, der det er mangel på mat og brensel, og et besøk av postbudet kan bety tragiske nyheter. Likevel finner Maddie seg etter hvert til rette, og hun innser at ingenting er som det gir seg ut for og at monstre kan dukke der du minst venter det.

Sara byr i denne romanen, på en historisk, sjokkerende, spennende og romantisk historie. Forfatteren er troverdig og realistisk i sine beskrivelser og skildringer. “Ved vannkanten”, er et fiktivt mesterverk. Dette er en prakt roman av de sjeldne. Jeg har valgt å gi denne vakre, dype og fengende romanen terningkast 4!

 

Bakside informasjon om boken:

“Madeline Hyde, en ung sosietetskvinne fra Philadelphia, følger motvillig med ektemannen og deres beste venn til det skotske høylandet på jakt etter sjøormen i Loch Ness – samtidig som et virkelig monster, Hitler, fører krig mot de allierte. I den lille landsbyen har lokalbefolkningen ikke annet enn forakt for de privilegerte nykommerne. Maddie blir overlatt til seg selv på den isolerte kroa, der det er mangel på mat og brensel, og et besøk av postbudet kan bety tragiske nyheter. Likevel finner Maddie seg etter hvert til rette, og hun innser at ingenting er som det gir seg ut for og at monstre kan dukke der du minst venter det.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Bazarforlag.no. (2015). Ved vannkanten. Lokalisert 19.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top