Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Britt Karin Larsen

 

Dato: 16.02.2017

 

Sider: 192

 

Kilde: E- Bok

 

Selve anmeldelsen:

“Av lys er du kommet” er uten tvil Britt Karin Larsen’s beste roman til nå. Dette er en velskreven, sterk, vakker og gripende bok. “Av lys er du kommet” kan virkelig anbefales. Larsen skriver om savn, nye muligheter, store eventyr og klasse skillet i befolkningen.

Vi møter en jente som bor hos fosterforeldre. Hun vet ikke hvorfor moren ikke ville ha henne. I voksen alder begynner hun å lete for å få svar på spørsmålene, både for å forstå sitt eget utenforskap og for å gi sin datter en begynnelse.

Dette er en rørende, tårevåt og gripende roman. Larsen skriver varmt om forskjeller mellom befolkningen. Den er rørende, dramatisk, troverdig og realistisk. Gjennom 192 sider får vi skremmende inntrykk fra forskjeller mellom folk. Larsen har skrevet en sjokkerende roman, som byr på realistiske og spennende skildringer og beskrivelser første til siste side.

Forfatteren skildrer og beskriver omsorgen for folk i underklasse. “Av lys er du kommet”, er en roman som skiller de store forskjellene blant den norske befolkningen. Britt Karin Larsen har laget en velskreven roman om klasseskillet og om forskjeller mellom folk. Dette er en sterk og vakker roman.

Britt Karin Larsens bok har jeg valgt å gi, terningkast 4! En vakker og rørende roman, på samme tid som den er langtrukken.

 

Bakside informasjon om boken:

“Dette er en sterk roman om hvordan savn kan åpne for andre muligheter, andre eventyr. Vi møter en jente som bor hos fosterforeldre. Hun vet ikke hvorfor moren ikke ville ha henne. I voksen alder begynner hun å lete for å få svar på spørsmålene, både for å forstå sitt eget utenforskap og for å gi sin datter en begynnelse. Kanskje man ikke bør finne frem til alt? Blir man fattigere uten lengselen?”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Av lys er du kommet. Lokalisert 16.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

2 thoughts on “Vakker og sterk roman!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top