Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Terje Bjøranger

 

Dato: 15.02.2017

 

Sider: 384

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Barcode” er en sterk, intens og brutal kriminalroman fra Terje Bjøranger. Dette er en skremmende realistisk politi roman. Terje jobber som politijuristen og viser sitt talent som forfatter i denne kriminalromanen. Hans erfaringer fra sitt arbeid, brukes i denne romanen. Dette er en ekstremt spennende roman. Den bærer preg av dyp og dyster handling. Terjes bok kan virkelig anbefales.

Romanen handler om en ung kvinne som blir funnet brutalt drept ved Sognsvann. Hun er kledd i politiuniform og har en påfallende tatovering på brystet. Dagen etter hopper en toppolitiker fra Arbeiderpartiet foran toget på Lillestrøm stasjon. Etter hvert som politietterforsker Charlie Robertsen dykker ned i disse sakene ser han sammenhenger ingen andre er villige til å se.

“Barcode”, handler videre om Robertsen og teamet hans. De vikler seg inn i et beksvart Oslo hvor narkotikaen flyter, og prostitusjon og menneskehandel er dagligdags.

Terje Bjøranger har laget enda en velskreven kriminalroman. Dette er en sjokkerende, spennende og skremmende bok. Leserne blir med gjennom Oslos kriminelle bakgater. Terje har skrevet med erfaringer fra sitt arbeid som politi. Forfatteren tar oss med gjennom Oslos kriminelle miljøer. Bokens tematikk er blant annet prostitusjon og menneskehandel. Terjes beskrivelser og skildringer er dystre, troverdige, realistiske, brutale, intense og dramatiske. Forfatteren har skrevet en realistisk roman, som virkelig kan anbefales. Den er spennende fra første til siste side.

Jeg har valgt å gi denne boken, terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“En ung kvinne blir funnet brutalt drept ved Sognsvann, hun er kledd i politiuniform og har en påfallende tatovering på brystet. Dagen etter hopper en toppolitiker fra Arbeiderpartiet foran toget på Lillestrøm stasjon. Etter hvert som politietterforsker Charlie Robertsen dykker ned i disse sakene ser han sammenhenger ingen andre er villige til å se. Robertsen og teamet hans vikler seg inn i et beksvart Oslo hvor narkotikaen flyter, og prostitusjon og menneskehandel er dagligdags.”

 

Med litterær hilsen!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Barcode. Lokalisert 15.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top