Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Lucinda Riley

 

Dato: 17.02.2017

 

Sider: 480

 

Kilde: E- Bok

 

Selve anmeldelsen:

Lucinda Riley har med “Helenas hemmelighet”, skrevet en gripende roman. Dette er et velskrevet mesterverk, som virkelig kan anbefales. Leserne blir i denne vakre romanen kjent med Helena. Riley skriver på en sjarmerende og fengende måte. “Helenas hemmelighet” regnes for å være den tredje boken i Lucinda’s – Syv søstre serie.

Denne romanen handler om Helena. Det er gått tjuefire år siden, hun tilbragte noen magiske uker på Kypros. Der forelsket hun seg for første gang. Etter å ha arvet det forfalne huset Pandora av gudfaren, vender hun nå tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin.

Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen William og sønnen Alex. Tretten år gamle Alex slites mellom ønsket om å beskytte moren sin og å bli en del av voksenverdenen. Samtidig er han desperat etter å få vite sannheten om den virkelige faren sin.

Når Helena ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortidens hendelser truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.

“Helenas hemmelighet” skriver på en klisjeaktig måte. Dette er en munter roman full av hemmeligheter. Lucinda Riley, skildrer og beskriver på en vidunderlige, sjokkerende, spennende og vakker måte. Leserne blir nært knyttet til karakterene i romanen. Helena er hovedpersonen i denne sterke og stemningsfulle boken. Dette er en roman full av litterære smaker og lukter. Språket drives av en fyldig, lett og lyrisk tone. Lucinda Riley skriver gripende, sterkt, vakkert og fengende.

Jeg har valgt å gi denne romanen, terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Det har gått tjuefire år siden Helena tilbrakte noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Etter å ha arvet det forfalne huset Pandora av gudfaren, vender hun nå tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen William og sønnen Alex. Tretten år gamle Alex slites mellom ønsket om å beskytte moren sin og å bli en del av voksenverdenen. Samtidig er han desperat etter å få vite sannheten om den virkelige faren sin. Når Helena ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortidens hendelser truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Helenas Hemmelighet. Lokalisert 17.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top