Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Roman/Historie/Krigslitteratur

 

Forfatter: Eva J. Stensrud

 

Dato: 06.01.2017

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“Skyggespill – Besatt”, er første bok i en ny romanserie med andre verdenskrig som bakteppe. Eva J. Stensrud har skrevet en roman om intens lidenskap og glødende hat. Vi følger en ung kvinnes kamp for frihet. Dette er et spennende, skremmende og sjokkerende drama om frykt og mot.

Vi befinner oss i Oslo og Hedmarken. Datoen er april 1940. Ingen tror at ondskapen vil ramme nettopp dem, men når verdens mektigste hær invaderer Norge havner hamarjenta Inger Marie og familien i begivenhetenes sentrum. Boken tar oss med på deres røm mot tryggheten. Familien møter underveis helvete og tilværelsen snus dramatisk og brutalt på hodet.

Frykt fører til Inger Marie’s familien kamp om liv og død. Dette er en besettende om kjærligheten. Dramaet som følger river skorpen av gamle sår og bringer vonde familiehemmeligheter opp i dagen.

Kampen mot urett har sin pris, både for Inger Marie og for menneskene hun elsker. Men å gi opp ville være å svikte seg selv, og det er en umulig tanke for henne

Eva J. Stensrud har laget en velskrevet roman som tar leserne tilbake til april dagene 1940. Romanen er starten på en romanserie om andre verdenskrig. “Skyggespill – Besatt”, er en ekstremt spennende start på en ny roman serie. Forfatteren byr på sjokkerende, dramatiske og intense beskrivelser og skildringer. Jeg har valgt å gi boken terningkast 6! WOW, for en dyster, skremmende og kunnskapsrik start på en ny serie. Dette er virkelig en bok jeg kan anbefale. Gleder meg allerede til neste bok!

 

Bakside informasjon om boken:

“Ingen tror at ondskapen vil ramme nettopp dem – men når verdens mektigste hær invaderer Norge, havner hamarjenta Inger Marie og familien i begivenhetenes sentrum. De rømmer mot tryggheten, men møter et helvete, og tilværelsen snus på hodet. Lammet av frykt slåss Inger Marie for familien, for sitt eget liv, og for den besettende kjærligheten. Dramaet som følger river skorpen av gamle sår og bringer vonde familiehemmeligheter opp i dagen. Kampen mot urett har sin pris, både for Inger Marie og for menneskene hun elsker. Men å gi opp ville være å svikte seg selv, og det er en umulig tanke for henne”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Norskeserier.no. (2017). Skyggespill – Besatt Bok 1. Lokalisert 07.01.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top