En spennnde bok om Sør-Koreas hemmelige etterretningskampanje mot Den norske Nobelkomité!

Forlag: Spartacus

Sjanger: Politisk litteratur/Historie

Forfatter: Kim Ki-sam og Donald Kirk

Kilde: E- Bok

"Jakten på Nobels fredspris", er en spennende avhandling om Sør-Koreas etterretningskampanje mot Den norske Nobelkomité.

Dette er en velskrevet bok som formidler en unik dokumentasjon om medlemmer av Den norske Nobelkomite. "Jakten på Nobels fredspris", er en skremmende og spennende politisk historie. Dette er en solid historie samlet mellom to permer.

Vi blir i denne historiske og politiske boken, kjent med nøkkelpersoner og journalister som risikerte å bli brukt som brikker i et storpolitisk spill.

Kim Ki-sam og Donald Kirk forteller om jakt på den gjeveste av alle priser, Nobels fredspris. Her blir vi kjent med statslederes kamp om prisen. Dette er en kunnskapsrik, spennende, dramatisk og sjokkerende bok.

Kim Ki-sam, jobbet for den sør-koreanske etterretningstjenesten. I "Jakten på Nobels fredspris", avdekkes samarbeid med journalist og forfatter Donald Kirk. Dette er en omfattende bok om kampanjen som Kim Dae-jung, tidligere president i Sør-Korea, førte for å vinne Nobels fredspris. Dae-jung ble hyllet som Asias Mandela for sin solskinnspolitikk, men det viste seg snart at fredsprisen var basert på til dels falske premisser, overvåkning og korrupsjon.

Dette er en skremmende, sjokkerende og spennende avhandling om fredsprisen. Her blir vi kjent med Sør-Koreas etterretningskampanje mot Den norske Nobelkomité. Vi blir kjent med en historie som preges av korrupsjon og overvåkning. "Jakten på Nobels fredspris", er en litterær godbit. Jeg har valgt å gi denne boken terningkast 4!

Bakside informasjon om boken:

"Kim Ki-sam, avhopper fra den sør-koreanske etterretningstjenesten, avdekker i samarbeid med journalist og forfatter Donald Kirk den omfattende kampanjen som Kim Dae-jung, tidligere president i Sør-Korea, førte for å vinne Nobels fredspris. Dae-jung ble hyllet som Asias Mandela for sin solskinnspolitikk, men det viste seg snart at fredsprisen var basert på til dels falske premisser, overvåkning og korrupsjon."

Med bokhilsen

Kilder:

Spartacus.no. (2016). Jakten på nobels fredspris. Lokalisert 06.01.2017 på Internett http://www.spartacus.no/index.php?ID=Bok&ID2=922

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top