Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Mary Higgins Clark (Sammen med Alafair Burke)

 

Dato: 30.10.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Til en stor glede for oss Mary Higgins fans er hun tilbake med en dypt brutal kriminalroman. Den er spennende, mystisk og dyster. En av hennes beste så langt.

“Askepottmordet”, får garantert nakkehårene til leserne å reise seg. Romanen er både preget av politikk og underholdning.

Bokens handling er lagt til TV – produsenten Laurie Moran, som blir henrykt og lykkelig når pilotepisoden av hennes reality – drama: “Under mistanke” blir en stor suksess hos titterne. Programmets førte sak blir oppløst og neste sak kalles for “Askepottmordet”

Askepott saken handler om Susan Dempsey. Hun er en vakker og begavet student, som blir funnet død. TV programmet skaper debatt i kjølvannet av episoden. Den mistenkte er en milliardær. Saken virker perfekt for TV-programmet. Episoden får høye seertall, men hvem er morderen og er vedkommende klart for å sendes ut til flere millioner seere?

Mary har skrevet en politisk, underholdende, spennende, mystisk og aktuell thriller av en bok. Her er det bare å glede seg til flere timer lesing.

“Askepottmordet”, er spennende fra første til siste side. Det er vanskelig å la være å legge den bort. Forfatterens fans vil bli i ekstase over formuleringene, handlingen, beskrivelsene, skildringene og forteller gleden som både er spennende, brutale og bloddryppende aktuelle.

Jeg er meget imponert over Mary og gir boken terningkast 6!

Gleder meg allerede til neste bok!

 

Bakside informasjon om boken:

“TV-produsenten Laurie Moran blir henrykt da pilotepisoden av hennes reality-dramaer «Under mistanke» blir en suksess. Programmet der uløste drapssaker blir rekonstruert med de involverte som deltakere, får en knallstart da en kjent drapssak blir løst allerede i første episode. Neste sak ut i programmet er Askepottmordet. Da Susan Dempsey, en vakker og begavet student, ble funnet død, dukket mange spørs-mål opp i kjølvannet. Saken virker perfekt for TV-programmet. En av de mistenkte er en kjent Hollywood-millionær, og Laurie og programlederen Alex Buckley håper på fantastiske seertall. Men er Askepott-morderen klar for å bli blottstilt foran millioner av seere?”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2016). Askepottmordet. Lokalisert 30.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top