Forlag: Juritzen Forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Natalie Baszile

 

Dato: 09.11.2016

 

Sider: 352

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Sukkerplantasjen”, er et smykke av en roman. Den er vakker, solid og sterk. Dette er en historie om håp og kjærlighet. Natalie Baszile, har skrevet en sterk fortelling.

Natalie Baszile bok handler om en alenemor, som heter Charley. Hun arver uventet en 3000 mål stor nedslitt sukkerplantasje. Da forlater hun Los Angeles for å starte et nytt liv i Louisiana.

Hun er ukjent med både sørstatskulturen og plantasjedrift. Nå må Charley knytte seg tett til sin fordomsfulle, men hjertevarme bestemor. Bak det hele ligger hennes avdøde fars plan om å føre datteren tilbake til slektens røtter.

Natalie Baszile, forteller gjennom 352 sider en sterk, solid, varm, rørende og vakker historie. “Sukkerplantasjen”, er virkelig en bauta av en roman. En av de beste romanene jeg har lest. Romanen er uforglemmelig og tar oss med til USA. Vi blir med en alenemor som ønsker å starte på nytt. En uforglemmelig historie bindes sammen mellom to permer.

Jeg har valgt å gi denne sterke romanen terningkast 5! For en forfatter, for en historie og for et tema. Vi tas med på eventyr med Charley. Dette er en utrolig viktig bok, en av årets viktigste.

 

Bakside informasjon om boken:

“Da alenemoren Charley uventet arver en 3000 mål stor nedslitt sukkerplantasje, forlater hun Los Angeles for å starte et nytt liv i Louisiana. Ukjent med både sørstatskulturen og plantasjedrift må Charley knytte seg tett til sin fordomsfulle, men hjertevarme bestemor. Og bak det hele ligger hennes avdøde fars plan om å føre datteren tilbake til slektens røtter”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Juritzen.no. (2016). Sukkerplantasjen. Lokalisert 09.11.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top