Forlag: Juritzen forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Martina Haag

 

Dato: 29.10.2016

 

Sider: 197

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

“Det er noe som ikke stemmer”, er en vakker, rørende og spesiell roman. Martina har gitt oss en roman av de sjeldne. Denne boken er virkelig til å anbefale.

Gjennom 197 sider blir vi kjent med Petra og Anders. De er gift og har to barn sammen, i det Petra anser som et lykkelig ekteskap.

Men en dag føler hun at det er noe som ikke stemmer.

Noe er galt. Med Anders. Med dem.

Martina er en dyktig forfatter fra Sverige. Den tar opp tematikk som utroskap og ekteskapsbrudd. Det er ingen tvil om at forfatteren har gjort et godt stykke arbeid.

Jeg er meget imponert over denne romanen. Den tar oss med til et dypt punkt av et forhold. Et ekteskap som går under. Denne romanen er spennende, vakker og rørende. Du vil som leser underveis av denne romanen felle flere tårer.

Martines bok har jeg valgt å gi terningkast 5. Den er ubeskrivelig vakker og rørende, men til tider langtrukken. Dette er romanen for deg som liker bøker med sjarm.

 

Bakside informasjon om boken:

“Petra og Anders er gift og har to barn sammen, i det Petra anser som et lykkelig ekteskap. Men en dag føler hun at det er noe som ikke stemmer. Noe er galt. Med Anders. Med dem. Du hører om at det skjer med andre. Du synes synd på dem. Du tenker at det aldri kommer til å skje deg. Men så lite man vet … Det er noe som ikke stemmer er en roman om å overleve når familien din rives i biter av utroskap og ekteskapsbrudd. Om tiden som står så ulidelig stille. Og mest av alt om å reise seg, når du tror du aldri vil orke å reise deg igjen.”

 

Med bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Juritzen.no. (2016). Det er noe som ikke stemmer. Lokalisert 30.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top