Forlag: Juritzen forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Kim Småge

 

Dato: 30.10.2016

 

Sider: 338

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

Kim Småge er tilbake etter 12 års pause som forfatter. “Dameroman m/menn”, er en vakker, humoristisk, ironisk og frekk roman. Dette er en spesiell bok. En bok du virkelig bør lese.

Romanen handler om kvinner, om å realisere seg, om å omgås folk, om å reise vekk og om å oppleve nye situasjoner. Den setter menn på plass og viser sterk følelser. Den handler om å ta et steg ut i livet og bestemme seg for egen framtid. Å velge en annen livs retning og velge sin egen hverdag.

Kim gjør et fantastisk comeback og er en av de fineste romanen jeg har lest av forfatteren. Bokens handling preges av røffe og innholdsrike beskrivelser. Kim Småge har skrevet en bok som passer for begge kjønn og jeg anbefaler den sterkt.

Jeg velger å gi denne tøffe, råe, saklig, dystre og spennende romanen terningkast 4. Til tider langtrukken, men humoristisk gjennom de godt over 300 sidene. I tillegg har Småge skrevet en roman til ettertanke.

 

Bakside informasjon om boken:

“Hva betyr det å såkalt realisere seg selv? Hvor mange slag i ansiktet er det mulig å reise seg fra? Må man bestige de høyeste fjellene for å bli lykkelig? Eller kan man bare lyve litt? Oda, Karin og Eldbjørg er tre voksne venninner med svært ulik bakgrunn. Men de deler et ønske om å komme seg vekk fra hverdagens tralt og småbyen, og oppleve noe større. De bryter opp, reiser til ulike kontinenter og holder kontakten via telefon. De ytre reisene er dramatiske, men hva med de indre? Dette er en frekk, ironisk og overraskende bok, skrevet i Kim Småges røffe og innholdsrike fortellerstil. Etter 12 år er Kim Småge endelig tilbake! Dette er ikke en krim, dette er en dameroman m/menn!”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Juritzen.no. (2016). Dameroman m/menn. Lokalisert 30.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top