Forlag: Panta forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Liane Moriarty

 

Dato: 13.12.2016

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

“Det Alice glemte”, er en sterk, dramatisk og realistisk oppfølger til “Ektemannens hemmelighet”. En rørende og tankevekkende roman. Igjen viser Liane sitt talent som forfatter. Den er realistisk bok, full av sterke følelser. Moriarty har skrevet en dyp roman.

Boken handler om Alice, som er en 39 år gammel trebarnsmor som er på randen av skilsmisse. En dag går hun på trening, det som hender er at hun faller stygt. Da hun våkner, husker hun ingenting fra de siste ti årene av sitt liv. Hun tror hun er 29 år gammel, vilt forelsket i mannen sin Nick, og gravid med deres første barn.

Overraskelsen blir stor da hun kommer hjem til sitt eget hus og oppdager at mannen Nick nærmest hater henne, at hun har tre barn som hun ikke kjenner og en søster som knapt snakker med henne.

“Det Alice glemte”, handler om skilsmisse, hukommelsestap og følelser. Dette er en roman som vil røre deg dypt i hjerte. En bok til ettertanke. Rørende, sterk og humoristisk fra første til siste side.

Denne boken får terningkast 5 fra meg. For en litterær reise. En litterær godbit.

 

Bakside informasjon om boken:

“Alice er en 39 år gammel trebarnsmor som er på randen av skilsmisse. En dag hun går på trening, faller hun stygt. Da hun våkner, husker hun ingenting fra de siste ti årene av sitt liv. Hun tror hun er 29 år gammel, vilt forelsket i mannen sin Nick, og gravid med deres første barn.

Overraskelsen blir stor da hun kommer hjem til sitt eget hus og oppdager at mannen Nick nærmest hater henne, at hun har tre barn som hun ikke kjenner og en søster som knapt snakker med henne. Var hukommelsestapet det beste som noensinne hadde skjedd henne? Hvis livet ga deg en mulighet til å se alt med friske øyne og velge på nytt, hva ville du gjort?”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Pantaforlag.no. (2015). Det Alice glemte. Lokalisert 13.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top