Forlag: Panta forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Liane Moriarty

 

Dato: 12.12.2016

 

Kilde: Pocket

 

Selve anmeldelsen:

Liane Moriarty har med “Ektemannens hemmelighet”, skrevet en spennende, tankevekkende og fengende roman.

Boken handler om Cecilia’s mann. Som har skrevet et brev som skal finnes etter hans død. Brevet inneholder en dyp og mørk hemmelighet. Hemmeligheten er så mørk at den ikke bare vil endre livet fullstendig, men også livene til andre rundt. Cecilia, snubler borti dette brevet mens mannen er i live.

Cecilia Fitzpatrick har alt. Livet hennes er like plettfritt og strøkent som hjemmet hennes. Men det brevet er i ferd med å forandre alt, og ikke bare for henne selv. Rachel og Tess kjenner knapt hverandre eller Cecilia, men også de vil kjenne de voldsomme konsekvensene av hennes manns hemmelighet.

Dette er en fascinerende, spennende, sjokkerende, skremmende og realistisk roman. Den er dyp og dyster. Dette er en litterær reise som byr på en realistisk handling. “Ektemannens hemmelighet”, er en roman som virkelig kan anbefales. Klar terningkast 5! En litterær godbit av de sjeldne. Dette er en prakt roman.

 

Bakside informasjon om boken:

“Min elskede Cecilia, hvis du leser dette betyr det at jeg er død… Forestill deg at mannen din har skrevet et brev til deg som kun skal åpnes etter hans død. Forestill deg også at brevet inneholder hans dypeste, mørkeste hemmelighet – en hemmelighet så mørk at den ikke bare vil endre livet ditt fullstendig, men også livene til andre rundt deg. Så kan du forestille deg at du tilfeldigvis snubler borti dette brevet mens mannen din er i live – i aller høyeste grad.

Cecilia Fitzpatrick har alt. Livet hennes er like plettfritt og strøkent som hjemmet hennes. Men det brevet er i ferd med å forandre alt, og ikke bare for henne selv. Rachel og Tess kjenner knapt hverandre eller Cecilia, men også de vil kjenne de voldsomme konsekvensene av hennes manns hemmelighet.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Pantaforlag.no. (2014). Ektemannens hemmelighet. Lokalisert 13.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top