Forlag: Panta forlag

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Lauren Groff

 

Dato: 12.12.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Skjebne og raseri”, er en roman om ekteskap og parforhold. Lauren Groff, har skrevet en sjokkerende, rå og sterk bok om kjærlighet og makt. Dette er en realistisk og spennende roman som får deg til å tenke. En historie om parforhold. Virkelig en bok du bør lese.

Boken handler om nøkkelen til et lykkelig ekteskap. Den tar for seg hvor viktig ærlighet er innenfor et ekteskap og hva hemmeligheter har å si for forholdet.

Dette er en kraftfull, rå, sjokkerende, spennende og realistisk roman. “Skjebne og raseri”, er en litterær roman av de sjeldne. Den er poetisk, sterk, vakkert og tankevekkende skrevet. En prakt roman og et mesterverk av de sjeldne. Forfatteren provoserer og sjokkerer i denne romanen med sine beskrivelser. En betydningsfull roman.

Jeg har valgt å gi denne romanen terningkast 5! Du kan virkelig glede deg til å lese denne romanen.

 

Bakside informasjon om boken:

“Hver historie har to sider. Hvert parforhold har to ståsted. Noen ganger er ikke nøkkelen til et lykkelig ekteskap ærlighet, men dets hemmeligheter.

Av og til kommer det en bok med sprengkraft nok til å bli årets mest omtalte bok. Dette er en slik sjelden roman. Kritikerrost, prisbelønnet og en publikumsfavoritt. En historie med voldsomt driv, poetisk, og vakkert skrevet. Et mesterverk som beveger, overrasker og provoserer.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Pantaforlag.no. (2016). Skjebne og raseri. Lokalisert 12.12.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top