Forlag: Juritzen forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Mats Strandberg

 

Dato: 29.10.2016

 

Sider: 602

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

“Fergen”, er kriminalromanen som tar deg med på en grøssende og spennende reise til sjøs. På Baltic Charisma, settes relasjoner og mannskapet på prøve. Noe blodtørstig er i ferd med å utbryte. På et sted der det ikke kan kommuniseres. Dette er en sterk reise, der passasjerer og mannskap blir helter.

Velkommen om bord på denne hav reisen. På havet er det ingen steder å rømme. Du er hjertelig velkommen på en 602 siders lang litterær reise.

Dette er en spennende, ekkel og grusom roman. Mats tar oss med på en ferje tur du ikke vil oppleve.

I denne romanen, blir vi kjent med både passasjerer og personalet om bord. Boken tar for seg flere skjebner, blant annet den ensomme gamle kvinnen som søker eventyr, den avdankede popstjernen som leder karaoke kveldene og mannen som før har jobbet om bord, og som nå kommer tilbake for å iscenesette et spektakulært frieri.

Gjennom 602 sider får vi en litterær reise som bugner av spenning og mystikk. Vi blir kjent med ordensvakten og de arbeidende på Fergen. Dette er en skummel, spennende og sjokkerende kriminalroman.

Mats nye roman har jeg valgt å gi terningkast 4. Til tider langtrukkent, men spennende mot slutten. Den er dyster og bloddryppende. Vi tas med på en litterær reise. En minneverdig roman!

Anbefales. Underholdende og spennende fra Sverige. Folk har uttalt seg om at de ikke ønsker å være alene på havet etter å ha lest denne markante kriminalromanen.

Velkommen om bord!

 

Bokside informasjon om boken:

“Se for deg at du er midt på havet, avskjermet fra omverdenen. Det finnes ingen steder å flykte. Det finnes ingen måte å kontakte land. Og du vet ikke hvem du kan stole på … I Fergen blir vi kjent med både passasjerer og personalet om bord. Den ensomme gamle kvinnen som søker eventyr. Den avdankede popstjernen som leder karaokekveldene. Mannen som før har jobbet om bord, og som nå kommer tilbake for å iscenesette et spektakulært frieri. Ordensvakten som sammen med sine tre kollegaer forsøker å ha kontroll på det daglige kaoset. De tolv år gamle søskenbarna som var bestevenner før en familiehemmelighet kom mellom dem. Relasjoner settes på prøve. Noen er blodtørstige. Vanlige mennesker blir helter. Men det som hender denne natten, kan også lokke frem det verste i dem. Velkommen om bord på Baltic Charisma – hvis du tør.”

 

Med en litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Juritzen.no. (2016). Fergen. Lokalisert 30.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top