Iskald og heftig spenning!

Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfattere: Dan Buthler og Dag Öhrlund

 

Sider: 672

 

Dato: 07.02.2018

 

Kilde: E- Bok

 

Selve anmeldelsen:

Dan Buthler og Dag Öhrlund er en ny dansk krimduo.

“En nesten vanlig mann” er første litterære utgivelse i den iskalde, hårreisende og nervepirrende serien med Christopher Silfverbielke i hovedrollen. Dette er en ekstremt spennende roman, der leserne får et troverdig innblikk i meglerbransjen. “En nesten vanlig mann” er en kriminalroman der elementer som penger, sex og kokain spiller en særdeles viktig rolle. Dette er en roman som virkelig kan anbefales!

Leserne møter for første gang Christopher Silfverbielke. Han er en stjernemegler i Stockholms finansverden. Beundret og misunt av mange, men fullstendig iskald og hensynsløs under den sjarmerende overflaten. Han er vant til å få det han vil, og hvem han vil. Men millioner på konto og suksesser er ikke nok for Sifverbielke. Han vil ha mer, mye mer. For når millioner på kontoer, sex og kokain ikke lenger er nok.

“En nesten vanlig mann” er nærmere 700 sider med intens og brutal spenning. Leserne blir kjent med den dyktige megleren Christopher Silfverbielke. Forfatterens miljø- og karakter- beskrivelser er forbilledlige, noe som gjør dette til en realistisk leseopplevelse. Det er nesten som en kan føle tilstedeværelse i romanens handling. “En nesten vanlig mann” inneholder heftige, dystre, sjokkerende, skremmende og dramatiske skildringer. Det er ingen tvil om at forfatterne har kjennskap til finansmiljøet. Når en først har startet å lese “En nesten vanlig mann”, er den vanskelig å legge fra seg. Jeg ser virkelig fram til å lese flere utgivelser fra Buthler & Öhrlund.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Christopher Silfverbielke er stjernemegler i Stockholms finansverden. Beundret og misunt av mange, men fullstendig iskald og hensynsløs under den sjarmerende overflaten. Han er vant til å få det han vil, og hvem han vil. Men millioner på konto og suksesser er ikke nok for Sifverbielke. Han vil ha mer, mye mer.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no (2017). En nesten vanlig mann. Lokalisert 07.02.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

2 thoughts on “Iskald og heftig spenning!

  1. Veldig bra og spennende innlegg
    mange fine bilder
    du skriver utrolig bra. fortsett med den gode jobben
    Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top