En troverdig og puls sprengende kriminalroman!

Forlag: Aschehoug

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Christian René Wold

 

Sider: 432

 

Dato: 04.02.2018

 

Kilde: E-Bok

 

Selve anmeldelsen:

Christian René Wold har tidligere vært modell og skuespiller, men høsten 2017 kom hans debut som forfatter. I “Klovnejakten” blir leserne med på en hårreisende, puls sprengende og ekstremt spennende reise gjennom Oslos kriminelle underverden. Leserne blir med tilbake til 2000 – tallet og handlingen bærer preg av elementer som smugling, sex, dop og penger.

Forfatteren som selv har kjennskap til det kriminelle miljøet, tegner et troverdig, solid og omfattende bilde av kriminaliteten som preget Oslo på 2000 – tallet. Hans beskrivelser er brutale og hans skildringer er intense, en kan til tider føle tilstedeværelse i handlingen. (Du kan lese mer om forfatteren her VG – 25.02.2017)

“Klovnejakten” handler om tre småskurker som er prisgitt av hverandre. Alle vil klare seg, men kan de stole på hverandre. Kiran vil egentlig ut av det kriminelle miljøet, men han trenger penger. Så blir han kontaktet av Gianni. De går sammen om å selge et stort parti stoff, men Gianni betyr problemer. Og det blir ikke bedre når kameraten Roger alias «Tåka» skal hjelpe til. Russisk mafia og andre gjenger puster dem i nakken, Klovnejakten er i gang.

Liker du bøker som inneholder en blanding av fiksjon og fakta, ja da er “Klovnejakten” perfekt for deg. Christian René Wold har med hans debut, skrevet en tankevekkende, banal, brutal, realistisk og hårreisende kriminalroman. Forfatteren byr på forbilledlig skildringer og beskrivelser av tid og miljø. Når en først har startet å lese boken, er den vanskelig å legge fra seg før siste setning er lest. Dette er en litterær godbit på 432 sider, som både er lettlest og kunnskapsrik. “Klovnejakten” er en bok som kan framkalle latter, tårer og sinne. En bok som virkelig griper fatt i leserne og setter dem inn i litteraturen, og der blir du til boken er ferdiglest. Dette er en kriminalroman som virkelig kan anbefales.

“Klovnejakten” var Christian René Wold første kriminalroman, i april kommer neste bok “Spenn”, les om den Her!

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Klovnejakten handler om de kriminelles Oslo på begynnelsen av 2000-tallet: sex, dop og den evige jakten på mer penger.

Tre småskurker er prisgitt hverandre. Alle vil klare seg. Kan de stole på hverandre?

Kiran vil egentlig ut av det kriminelle miljøet, men han trenger penger. Så blir han kontaktet av Gianni. De går sammen om å selge et stort parti stoff, men Gianni betyr problemer. Og det blir ikke bedre når kameraten Roger alias «Tåka» skal hjelpe til. Russisk mafia og andre gjenger puster dem i nakken, Klovnejakten er i gang.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Aschehoug.no. (2017). Klovnejakten. Lokalisert 04.02.2018 på Internett Her!

Aschehoug.no. (2018). Spenn. Lokalisert 04.02.2018 på Internett her Her!

VG.no. (2017). Mitt liv som skurk. Lokalisert 04.02.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top