Sterk og rørende roman!

Forlag: Vigmostad & Bjørke

 

Sjanger: Romantikk/Ungdomsroman

 

Forfatter: Monika Steinholm

 

Sider: 240

 

Dato: 31.01.2018

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelse:

Monika Steinholm har gitt leserne flere sterke, ømme og rørende øyeblikk i sine litterære utgivelser. “Under snøen” er tredje og siste bok i serien om Gunn, Niklas, Jens og Edor. Igjen har forfatteren levert en drivende god roman, med flere tårevåte, underholdende og romantiske elementer. Dette er en ungdomsroman som du virkelig bør lese!

I “Under snøen”, nærmer julen seg. For noen har julestemninga drukna under flere tonn med snø. Og mens snøen fortsetter å lave ned, stenger den veier og hjerter. Gunn prøver å klare seg uten Niklas. Jens prøver å bli forelska i Vegard. Edor har stukket til Brighton og prøver å glemme alt.

Så du på “Skam”, når det gikk på NRK og like det troverdige bilde som ble skapt av ungdommenes problematiske hverdagsliv. Ja da vil du virkelig elske Monika Steinholm’s underholdende, humoristiske og rørende bøker om Gunn, Niklas, Jens og Edor.

Med “Under snøen” har forfatteren for tredje gang gitt leserne et realistisk, ømt, sterkt, røft og spennende møte med ungdommers tilværelse. Monika skildrer og beskriver handlingen på en såpass forbilledlig måte at en nærmest kan føle tilstedeværelse i handlingen.

De fleste ungdommer kan assosiere seg med flere av karakterene i Monika’s bøker, og dette viser hvor stor talent forfatteren har. Gjennom humoristiske og sterke litterære øyeblikk blir leserne igjen bedre kjent med Gunn, Niklas, Jens og Edor.

Det eneste som er minus med denne boken, er at den er alt for kort. For dette er en fengende bok, som er vanskelig å legge fra seg når en først har startet å lese. Dette er en enormt god bok, som du virkelig bør leses. For enten du er 13 eller 87, vil boken passe deg perfekt!

Les min anmeldelse av “Nærmere kommer vi ikke” her!

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Det er snart jul, men julestemninga har drukna under flere tonn med snø. Og mens snøen fortsetter å lave ned, stenger den veier og hjerter. Gunn prøver å klare seg uten Niklas. Jens prøver å bli forelska i Vegard. Edor har stukket til Brighton og prøver å glemme alt.”

 

Med litterær hilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Vigmostadbjorke.no. (2017). Under snøen. Lokalisert 31.01.2018 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top