Forlag: Bazar Forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Michel Bussi

 

Dato: 10.10.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Bussi’s kriminalroman, er spennende og dypt tragisk!

Dette er en roman som vil gi deg som leser et stykk. Forfatteren som er fransk, har med denne boken levert glitrende og brutal spenning.

“Etter styrten”, er en utsøkt kriminalroman. Vi blir med på et sterkt og alvorlig eventyr.

Boken er lagt til, natt til lille julaften 1980. Da styrter et fly på grensen mellom Sveits og Frankrike. Flyet går opp i flammer og dreper alle ombord. Vi får være med i flystyrten som både er brutal og overraskende

Alle omkommer, men en tre måneder gammel baby overlever mirakuløst. Romanen er ekkel og samfunnsaktuell. Spørsmålet er, hvem er jenta? Dette utløser en ekkel og sjokkerende etterforsking.

Dette er en spennende, sjokkerende, aktuell, alvorlig, tragisk, sterk og eventyrlig roman. Vi blir tatt med på en reise i et dypt tragisk utfall og et eventyr som både er sjokkerende og brutalt. Et eventyr som virkelig er verd lesingen.

“Etter Styrten”, er en roman utenom det vanlige og jeg anbefaler den virkelig!

Jeg har derfor valgt å gi Michel Bussis, kriminalroman terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Natten til lille julaften 1980 styrter et fly på grensen mellom Sveits og Frankrike, og går opp i flammer. Alle om bord omkommer, unntatt en tre måneder gammel baby som overlever mirakuløst. Men hvem er jenta? Er hun Lyse-Rose eller Emilie? To familier mener hun er en av dem. Det utløser en etterforskning som varer i nesten to tiår. En ivrig privatdetektiv prøver å avdekke jentas riktige identitet, og bit for bit legges puslespillet. Spørsmålet er om han lever lenge nok til å fortelle sannheten …”

 

Med en bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Bazar forlag.no. (2016). Etter styrten. Lokalisert 11.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top