Forlag: Bazar Forlag

 

Sjanger: Faktabok

 

Forfatter: Yuval Noah Harari

 

Dato: 10.10.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Endelig er det skrevet en kunnskapsrik og viktig bok om mennesket. “Sapiens – En innføring i menneskehetens historie”, er en sterk stemme om menneskets historie. Her får du svaret på alt mulig du måtte lure på om oss mennesker. Dette er virkelig en bok som er verd lesing og pengene.

Gjennom flere hundre sider blir vi bedre kjent med menneske kroppen, historien om mennesket og hvilken betydning vi har i forhold til jorden.

Yuval Noah Harari, har skrevet en prakt bok som de fleste bør lese. Jeg har aldri hatt så mye kunnskap om oss mennesker, enn etter å ha lest disse hundre sidene om et av verdens viktigste temaer

Boken tar oss med 100 000 år tilbake i tid. Her blir vi lesere kjent med minst seks arter mennesker som levde på jorden. Hele boken fører oss til dagens samfunn, der det kun bare er én. Nemlig vår, Homo sapiens.

“Sapiens”, er full av spennende lesning. Den er proppet med overraskende fakta og humoristiske tanker. Den tar oss med på en reise i menneskets historie. Du blir etter å ha lest denne boken, både rik på deg selv og historien både innen verden og rasen: Homo Sapiens.

Dette er en viktig bok, en sterk stemme, en spennende, humoristisk og kunnskapsrik bok av de sjeldne. Jeg er imponert!

Jeg har dermed valgt å gi denne boken terningkast 6!

Mye overraskende kunnskap, du lærer en del av denne boken. Forfatteren er dyktig, gleder meg til å lese mer fra Harari i fremtiden.

 

Bakside informasjon om boken:

“For 100 000 år siden var det minst seks arter mennesker på jorden. I dag er det bare én. Vår: Homo sapiens. Har alle fremskrittene gjort oss lykkeligere som rase? Kan vår atferd noensinne frigjøres helt fra våre forfedre? Og hva, om noe, kan vi gjøre for å påvirke historiens gang i de kommende århundrer? Sapiens spenner over hele menneskehetens historie, fra de aller første menneskene på jorden for 70 000 år siden til de radikale – og noen ganger ødeleggende – revolusjonene i menneskehetens historie.”

 

Bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Bazar forlag.no. (2016). Sapiens. Lokalisert 10.10.2016 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top