Velskreven roman i kjent Ken Follett stil!

Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Roman

 

Forfatter: Ken Follett

 

Sider: 864

 

Dato: 11.12.2017

 

Kilde: E-Bok

 

Selve anmeldelsen:

Ken Follett er i høst aktuell med den gripende og storslåtte romanen “Den evige ilden”. Igjen vender forfatteren tilbake til åstedet for hans tidligere utgivelser “Stormenes tid” og “I all evighet”. Dette er en underholdende roman som byr på historiske elementer, der handlingen er lagt til 1500-tallet. I “Den evige ilden” blandes intriger og romantikk sammen og forfatteren har skaper 864 sider med hårreisende spenning. Når en først har startet å lese Follett’s nye roman, er den vanskelig å legge fra seg.

“Den evige ilden” er en leseverdig roman som tar leserne med tilbake til 1500-tallet. Follett’s roman handler om religiøse stridigheter og kampen om Englands trone. Dette er elementer som står sentralt i Ken Follett’s nye utgivelse. Det er mange som mener Maria Stuart er den rettmessige arvingen til tronen. Elizabeth 1. ser seg nødt til å opprette landets første etterretningstjeneste, som skal advare mot sammensvergelser og attentatplaner.

I kjent gammel Follett stil, har forfatteren igjen laget en velskreven roman som inneholder en solid blanding av spenning og romantikk. Dette er nærmere 900 sider med glimrende og fengende underholdende. Hans forbilledlige skildringer og solide beskriver er troverdige og en kan til tider føle tilstedeværelse i handlingen. Dette er et nytt mesterverk fra Ken Follett. Til tider tar forfatteren pusten fra leserne. “Den evige ilden” er en romanen som virkelig kan anbefales.

 

Mitt terningkast av boken:

–5

 

Bakside informasjon om boken:

“Ken Follett vender tilbake til åstedet for suksessromanene Stormenes tid og I all evighet, i en storslått, episk historie om det turbulente 1500-tallet. Religiøse stridigheter og kampen om Englands trone står sentralt, og mange mener Maria Stuart er den rettmessige arvingen til tronen. Elizabeth 1. ser seg nødt til å opprette landets første etterretningstjeneste, som skal advare mot sammensvergelser og attentatplaner.”

 

Med julehilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Den evige ilden. Lokalisert 11.12.2017 på Internett https://www.cappelendamm.no/_den-evige-ilden-ken-follett-9788202498320

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top