Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Chris Tvedt

 

Dato: 12.10.2016

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

WOW, for en rå kriminalroman!

Chris Tvedt er endelig tilbake, nå med den sjette romanen om advokaten Mikael Brenner. Denne gang er handlingen mer brutal, rå, intens og sterk!

I romanen, “Den som forvolder en annens død” følger vi igjen forsvarsadvokat Mikael Brenner på nye eventyr.

Chris Tvedt har skrevet en spennende, brutal, sterk og dypt sjokkerende roman!

Romanen omhandler en tidligere voldsdømt rockemusiker, som nå opplever suksess som forfatter. Han blir dømt for drap på sin litterære mentor. Forsvarsadvokat Mikael Brenne får saken. Aldri still et spørsmål hvis du ikke kjenner svaret, det er regel nummer en i retten. Mikael Brenne trodde at det verste som kunne skje hvis han glemte den regelen, var å tape.

Tvedts nye roman er spennende fra første til siste side. En litterær tur, som du vil savne etter å ha slukt den siste setningen! Boken er underholdende og god gjennomført. Tvedt holder interessen oppe gjennom de flere hundre sidene.

I denne romanen viser forfatteren tydelig sitt talent som forfatter. Aldri før har det vært like spennende å lese Tvedts romaner. Vi blir bedre kjent med advokatyrket og arbeidet en advokat utfører. Aldri før har jeg blitt mer rik på informasjon om advokatyrket som nå. Det er ingen tvil om at Chris vet hva han beskriver og omtaler. Hans beskrivelser av samfunnet og omgivelsene er ved lesingen. Dette er en kunnskapsrik bok, som anbefales på det sterkeste.

Jeg har valgt å gi Chris Tvedts nye kriminalroman/Advokatroman terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“En tidligere voldsdømt rockemusiker, som nå opplever suksess som forfatter, blir dømt for drap på sin litterære mentor. Forsvarsadvokat Mikael Brenne får saken. Aldri still et spørsmål hvis du ikke kjenner svaret, det er regel nummer en i retten. Mikael Brenne trodde at det verste som kunne skje hvis han glemte den regelen, var å tape. Han tok feil. Å tape en rettsak er ille, – å tape livet er mye verre.”

 

Med varm bokhilsen fra Boktimmy!

 

Kilder:

Cappelen Damm.no. (2016). Den som forvolder en annens død. Lokalisert 12.10.2016 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top