Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Historie

 

Forfatter: John Williams

 

Dato: 12.10.2016

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

Ute etter en historisk roman som både er spennende, kunnskapsrik, gripende og sjokkerende. Da vil jeg anbefale John Williams nye bok. Dette er hans tredje roman, så lang. Men også den beste av dem alle tre!

Dette er en historisk roman, som omhandler virkelige hendelser. Romanen “Augustus”, er full av liv, alvor og historie. Den er gripende og sjokkerende.

Romanen baserer seg på brev, notater og dagbøker, der vi får følge keiser Augustus sin vei til makten og etableringen av den lange fredstiden, Pax Romana.

“Augustus”, handler om storpolitikk og hvor viktig arv, omgivelser og tilfeldigheter er og hvordan det kan forme et menneske. Vi får et dypdykk i personlig ansvar, uavhengig av hvordan vi velger å leve våre liv.

I denne romanen kommer du tett opp til “Augustus”, en sterk politikk, en brutal fortid og en viktig verdenshistorie!

Dette er virkelig en bok å anbefale. Den er kunnskapsrik, spennende, sjokkerende, gripende og viktig.

Jeg har valgt å gi boken til John Williams terningkast 5!

Dette er virkelig en roman, der lesingen og pengene er verd kjøpet!

 

Bakside informasjon om boken:

“I form av brev, notater og dagbøker følger vi keiser Augustus vei til makten og etableringen av den lange fredstiden, Pax Romana. Men like mye som en roman om storpolitikk er dette fortellingen om hvordan arv, omgivelser og tilfeldigheter kan forme et menneske. Og at vi alle har et personlig ansvar, uavhengig av hvordan vi velger å leve våre liv.”

 

Kilder:

Cappelen Damm.no. (2016). Augustus. Lokalisert 12.10.2016 på internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top