Forlag: Bazar Forlag

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Christoffer Carlsson

 

Dato: 16.11.2016

 

Sider: 360

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Endelig er bok nummer to Leo Junker serien her. “Den fallende detektiven”, er en intens, dramatisk og spennende oppfølger. Christoffer har skrevet en roman som bry på brutale og sterke beskrivelser om et kommende politisk attentat. Carlsson har med denne kriminalromanen skrevet en utsøkt fortsettelse på en serie som står som en av de sterkeste roman seriene i Sverige.

“Den fallende detektiven”, tas oss med til Stockholm. Det er natten til Lucia. Sosiologen Thomas Markus Heber blir funnet død i en bakgård. I hans notater er det tegn som tyder på et kommende politisk attentat, men hvem er det som skal myrdes? Og hvem er den skyldige?

Da det utenkelige inntreffer, raser det voldsomt uvær og midt i stormen befinner Leo Junker og hans kollega seg. De vet ikke at de beveger seg rett mot gjerningsmannen.

Carlsson har skrevet en dyster, mystisk, grøssende, skremmende og politisk kriminalroman. Før står forfatteren bak bøker som “Den usynlige mannen fra Salem” og “Den enøyde kaninen”. Selv om begge de forrige bøkene var spennende, er Christoffers nye bok i en klasse for seg selv.

Den byr på spennende jakt etter attentat personen og hvordan dette vil gå, får leserne svar på i denne utsøkte romanen. Jeg har valgt å gi Carlsson sin nye kriminalroman terningkast 5!

WOW, for en bok, for en handling og for noen groteske beskrivelser. Carlsson kan skrive krim som får nakkehårene til å reise seg. Dette er en bok som kan gi de fleste frysninger. Virkelig en roman jeg ønsker å anbefale videre. Dere har virkelig noe å glede dere til!

 

Bakside informasjon om boken:

“Stockholm, natten til Lucia. Sosiologen Thomas Markus Heber blir funnet død i en bakgård. I hans notater er det tegn som tyder på et kommende politisk attentat, men hvem er det som skal myrdes? Og hvem er den skyldige? Da det utenkelige inntreffer, raser det voldsomt uvær og midt i stormen befinner Leo Junker og hans kollega seg. De vet ikke at de beveger seg rett mot gjerningsmannen”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Bazar forlag. (2016). Den fallende detektiven

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top