Forlag: Bazar forlag

 

Sjanger: Ungdomsroman

 

Forfatter: Hugh Howey

 

Dato: 16.11.2016

 

Sider: 500

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

Endelig er bind to av “Silo” – trilogien her. “Shift”, byr på en brutal beskrivelser og en heftig handling. Dette er en serie som kan sammenliknes med “Hunger Games”. Hugh har skapt en troverdig, realistisk og skremmende serie, som du virkelig bør få med deg.

“Shift”, tar oss igjen femti år frem i tid. Da er verden fortsatt slik vi kjenner den. Men tiden går. Sannheten er at den går fra oss.

Noen få mektige personer vet hva som ligger foran oss.

De leder oss inn på en vei der vi ikke kan snu.

En veg som vil føre til ødeleggelse, som vil ta oss under jorden.

Historien om silo er i ferd med å bli skrevet.

Fremtiden vår begynner snart.

Boken tar oss med til framtiden og byr på heftige beskrivelser. Jeg er meget imponert over serien til Hugh. Den er fengende, sterk, brutal, realistisk og intens. Forfatteren har skapt et mesterverk av en ungdomsroman.

Bøkene til Howey har skapt et bilde av verden slik den ser ut i framtiden. Den er science fiction preget og veldig realistisk i beskrivelsene. Boken er en tankevekker for mennesker i verden vi kjenner i dag. Seriens plott er skremmende og sjokkerende. Dette er en trussel for menneskeheten og vi blir med til en ny verden.

Jeg bøyer meg igjen i støvet nok en gang for Howey. Igjen imponert forfatteren med sin handlingen i “Shift”. Hugh har skrevet en brilliant serien, et mesterverk de fleste bør få med seg.

“Shift”, får av meg terningkast 6! Jeg er overbevist om at denne apokalypsen vil strekke deg langt inn i hjerteroten hos de fleste lesere. Den vil gi deg skremmende bilder av en verden i framtiden og gi deg frysninger langt ned over ryggen. Jeg lover deg, du vil elske denne serien.

Her er forresten min anmeldelse av forrige bok i serien. Den har tittelen “Silo”: http://m.boktimmy.blogg.no/1476130858_uhyggelig_spenning.html

 

Bakside informasjon om boken:

“Femti år frem i tid er verden fortsatt slik vi kjenner den. Men tiden går. Sannheten er at den går fra oss. Noen få mektige personer vet hva som ligger foran oss. De leder oss inn på en vei der vi ikke kan snu. En veg som vil føre til ødeleggelse, som vil ta oss under jorden. Historien om silo er i ferd med å bli skrevet. Fremtiden vår begynner snart.”

 

Med bokhilsen

 

Kilder:

Bazar forlag. (2016). Shift

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 810

2 thoughts on “Fortsettelsen på boken “Silo” er endelig her

  1. Veldig bra blogg, ikke minst blir den oppdatert med nye bøker ofte. Kan ikke skjønne at jeg ikke har funnet den tidligere. Takk for gode lesetips.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top