Forlag: Cappelen Damm

 

Sjanger: Kriminalroman

 

Forfatter: Sofie Sarenbrant

 

Dato: 12.02.2017

 

Sider: 352

 

Kilde: Forhåndseksemplar

 

Selve anmeldelsen:

“Visning” er en skremmende og spennende kriminalroman. Sofie Sarenbrant har skrevet en mystisk roman om en visning som ender i brutalt drap. For en inviterer ikke en fremmed hjem, med mindre en skal ha visning. Skildrer samtiden på en sjokkerende og realistisk måte. Forfatteren har skrevet en kriminalroman med en grøssende og mystisk handling.

Romanen handler om familien Göransson, som etter å ha hatt visning i idylliske Bromma i Stockholm. De finner den seks år gamle Astrid pappaen sin brutalt drept i gjesterommet. Ingenting tyder på innbrudd, og drapsvåpenet er en av familiens egne kjøkkenkniver. Kan noen ha gjemt seg i huset etter visningen? Det eneste som kan tyde på det, er at Astrid påstår at en fremmed klappet henne på kinnet i løpet av natten.

Sofie Sarenbrant har skrevet en roman som får leserne til å grøsse. Leserne får i denne boken frysninger langt ned over ryggen. Dette er en skremmende kriminalroman. Den holder spenningen oppe fra første til siste side. “Visning” er en brutal, intens og virkelighets preget roman.

Jeg har valgt å gi denne romanen, terningkast 5! For en ekstremt spennende roman. Leserne vil virkelig elske denne boken. Den er mystisk, grøssende og sjokkerende på en og samme tid. Forfatteren byr på skildringer og beskrivelser som virkelig får deg til å tenke. Du har virkelig noe å glede deg til!

 

Bakside informasjon om boken:

“INVITERER DU FREMMEDE HJEM, MED MINDRE DU SKAL HA VISNING?

Morgenen etter at familien Göransson har visning i idylliske Bromma i Stockholm, finner den seks år gamle Astrid pappaen sin brutalt drept i gjesterommet. Ingenting tyder på innbrudd, og drapsvåpenet er en av familiens egne kjøkkenkniver. Kan noen ha gjemt seg i huset etter visningen? Det eneste som kan tyde på det, er at Astrid påstår at en fremmed klappet henne på kinnet i løpet av natten.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Cappelendamm.no. (2017). Visning pågår. Lokalisert 12.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top