Forlag: Juritzen forlag

 

Sjanger: Biografi

 

Forfatter: Marcus & Martinus

 

Dato: 11.02.2017

 

Sider: 206

 

Kilde: Innbundet

 

Selve anmeldelsen:

“Marcus og Martinus – Vår historie”, er biografiene om tvillingbrødrene som slo igjennom i Melodi Grand Prix Junior. Her får leserne innblikk i brødrenes liv fra deres barndom og til deres store gjennombrudd. Biografien gir leserne innsikt i deres konsertliv, både før og etter en konsert. Marcus og Martinus er som to dråper vann.

I denne biografien fortelles deres historie på en humoristisk, kunnskapsrik, åpen, ærlig og fengende måte. Dette er biografien for deg som er fan av hele Norges pop duo.

Dette er en rikt illustrert og et åpent litterært møte med Marcus og Martinus Gunnarsen. Dette er den ultimate biografien om tvillingbrødrene som kapret hjertet til hele den norske befolkning. Leserne får her en sterk, ærlig, åpen og unik oversikt over guttenes barndom. Biografien er fullstappet med private bilder.

Brødrene forteller åpent om deres liv på Trofors i Nordland. De har to søstre og en mamma og en pappa. Brødrene er fjorten år og går i niende klasse, spiller fotball, liker å høre på musikk og være med venner, og om deres legge rutiner i ukedagene. Guttene forteller åpent om deres liv. Dette er to helt vanlige gutter. Men så er det noen ting som ikke er helt vanlige også. Her er vår historie fram til nå.

Biografien til Marcus og Martinus Gunnarsen, er et ærlig og åpent møte med brødrene som er to dråper vann. Her blir en kjent med tvillingenes barndom fram til nå. Biografien inneholder intervjuer, fakta og private bilder. Dette er en kunnskapsrik godbit. Dette er virkelig en biografi jeg kan anbefale.

Jeg har valgt å gi denne biografien, terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Vi heter Marcus og Martinus Gunnarsen. Vi bor på Trofors i Nordland, har to søstre og en mamma og en pappa. Vi er fjorten år og går i niende klasse, spiller fotball, liker å høre på musikk og være med venner, og i ukedagene må vi legge oss klokka ti. Vi er to helt vanlige gutter. Men så er det noen ting som ikke er helt vanlige også. Her er vår historie fram til nå.”

 

Med litterær hilsen

 

Kilder:

Juritzen.no. (2016). Marcus & Martinus – vår historie. Lokalisert 11.02.2017 på Internett Her!

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top