En sjamerende biografi, om en betydningsfull man!

Forlag: Jæren forlag

Sjanger: Biografi

Forfatter: Cornelius Munkvik

Kilde: Innbundet

 

Gjør dere klar for “Cowboyen”, en vakker historie om mannen som blant annet gikk baklengs ned fra Kilimanjaro fordi han hadde gangsperre. Dette er en spesiell biografi om en mann som ikke er helt “A4”. Dette er boken om Arvid Mæland mellom 2 permer!

Aldri før har en biografi vekket så stor interesse hos meg, som med denne. Cornelius Munkvik har skrevet en biografi om en av de viktigste personene i Rogaland.

Dette er boka om mannen som tok esler med seg i militæret og som spontankjøpte ranch i Arkansas. Det er ingen tvil om at Arvid er en underholder og en viktig person for Rogaland. De fleste kjenner til ham og hans historie.

Arvid Mæland regnes som et forbilde på Jæren. Arvid er Cowboyen og hans sønn, Nikolai, sier det på følgende måte: “Min far er cowboy. Husk det. Det er ikke slik at han våknet en vakker morgen med en vill idé om å kjøpe en cowboyhatt og så “levva livet”. Min far har alltid vært slik. Det er slik Arvid Mæland er.Arvid Mæland er cowboy. På godt og vondt.”

Forfatter Cornelius Munkvik har skrevet en imponerende bok om en viktig person. Forfatteren har gjort en grundig jobb når han har skrevet om en person som ikke er helt “A4”.

Dette er en vakker, sterk, viktig og fengende bok om det å være seg selv 100%. Du vil kjapt bli kjent med Arvid.

“Cowboyen”, er en bauta for Jæren og Rogaland og en bok som vil vekke interesse hos de fleste. Jeg har valgt å gi denne sterke og rørende biografien terningkast 5!

 

Bakside informasjon om boken:

“Cowboyen er historien om mannen som gikk baklengs ned fra Kilimanjaro fordi han hadde gangsperre. Det er boka om mannen som tok esler med seg i militæret og som spontankjøpte ranch i Arkansas. Er Arvid Mæland en karikatur på en jærbu, eller er han et forbilde på Jæren? Cowboyens sønn, Nikolai, sier det på følgende måte: “Min far er cowboy. Husk det. Det er ikke slik at han våknet en vakker morgen med en vill idé om å kjøpe en cowboyhatt og så “levva livet”. Min far har alltid vært slik. Det er slik Arvid Mæland er.Arvid Mæland er cowboy. På godt og vondt.” Forfatter Cornelius Munkvik har gjort en imponerende og grundig jobb med en historie om en person som ikke er helt “A4″. Dette er en biografi som også vil fenge de som ikke trodde de var interessert i Arvid Mæland.”

 

Med bokhilsen fra BOKTIMMY!

 

Kilder:

Jæren forlag. (2015). Cowboyen. Lokalisert 19.10.2016 på internett https://www.jarenforlag.no/cowboyen-en-autorisert-biografi-om-arvid-maeland.html 

Bokblogger, festivalsjef, bokanmelder, juryleder, forfatter. Anmelder her både nye og eldre litteratur. Ute etter litterær informasjon og inspirasjon, ja da har du kommet til rett side. Følg med! Festivalsjef for krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen". Arrangør for "Litterære pubtreff" og "Pubstrikk". Medforfatter av "Spindelvevet" på Skamløst forlag.
Posts created 814

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top